Колона – Cайт громадської журналістики

Тернопільська молодь і депутати вчаться працювати разом

До проекту, в якому молодь і депутати місцевих можуть співпрацювати, хотіли долучитися понад 100 учасників з усієї Тернопільщини.

Молодь і депутати місцевих рад будуть вчитися працювати разом в рамках проекту Школа помічника депутата місцевої ради. Як повідомляють у інформаційному релізі по результатам відбору молоді до проекту, було аж 103 бажаючих молодих людини, які хотіли навчитися працювати помічниками депутатів.

За умовами конкурсу було відібрано тільки 30 осіб, але організатори проекту вказують, що велика кількість молодих хлопців та дівчат Тернопільщини вражаюче себе проявили на співбесідах. Зокрема, наголошується, що багато кандидатів висловлювали оригінальні ідеї та бачення своєї роботи в рамках проекту.

За задумом організаторів проекту, більшість молоді зможе набути нового досвіду, допомогти в діяльності депутатів місцевих рад, а також самі матимуть можливість реалізувати свої проекти й задуми.

Проект Школа помічника депутата місцевої ради відбувається не востаннє, тому усім, хто не пройшов відбір рекомендують уже за кілька місяців повторити спробу і пройти відбір на наступний відбір. Ця можливість буде доступна усім молодим мешканцям Тернопільщини, незалежно від досвіду.

Exit mobile version