Колона – Cайт громадської журналістики

Небезпечний BlaBlaCar: водій зі Львова зник, взявши попутників

Львів

Популярна платформа економних поїздок BlaBlaCar дала збій. Водія, який зник під час поїздки в Київ, шукають правоохоронці.

Користуючись BlaBlaCar люди, як правило, стикаються з незнайомими для них раніше попутниками. Проте можливість зекономити та віра у щирість і доброту людей іноді змушують користувачів сервісу забути про обережність.

Тарас Позняков Тарас Позняков, львів’янин, який вирішив взяти кількох попутників дорогою до Рівного через ресурс BlaBlaCar, зник нещодавно, про що уже повідомляли місцеві ЗМІ. Пізніше з’явилася неофіційна інформація, що хлопця знайшли, але пізніше Інтернет-джерела її спростували.

Київська поліція відкрила провадження за фактом зникнення хлопця, його й досі шукають. Як повідомили пізніше, один з підозрюваних, який, імовірно, їхав з Тарасом, Олег Мазорчук, заявив про наявність у нього алібі. Він стверджує, що правоохоронці з ним уже спілкувалися, а причиною підозри, що впала на нього, могла стати візитка, яку він приблизно місяць тому дав водію авто, з яким проїхався, щоб зекономити.

Востаннє Тараса бачили в Бобриці поблизу Києва на заправці. Наразі поліція порушила справу за статтею “Навмисне вбивство”.

Exit mobile version