Колона – Cайт громадської журналістики

На Буковині жінка вбила 11-місячного сина, але її не посадять

Мати двох дітей, що вбила 11-місячного сина і ледь не зарізала 5-річну доньку, не сяде за ґрати. Лікарі виявили у 29-річної жінки параноїдальну шизофренію.

Цієї зими буковинка вбила 11-місячного сина, порізавши його ножем. Медики не змогли його врятувати, проте спромоглися реабілітувати 5-річну дівчинку, яку мати теж поранила. Крім цього повідомлялося, що мати завдала ножових поранень і собі. Рани жінки виявилися несмертельними.

Жінці, що вчинила вбивство в селі Іванківці Кельменецького району ще 1 січня, із самого початку загрожувало примусове лікування. Виявилося, що вона уже з 2007 року перебуває на обліку у місцевій психіатрії, тобто ще задовго до народження першої дитини була небезпечною для своїх майбутніх нащадків.

Проте тільки зараз її почнуть лікувати від параноїдальної шизофренії, яку виявили експерти. Зокрема, медики з’ясували, що під час вчинення злочину жінка не усвідомлювала того, що робить.

Прокуратура Буковини повідомляє, що жінку лікуватимуть під суворим наглядом, у спецзакладі. Попередньо для вбивці своєї дитини інкримінували умисне вбивство, але вимагати довічне ув’язнення прокуратура не стала у зв’язку із важким станом психічного здоров’я.

Exit mobile version