Колона – Cайт громадської журналістики

Мажор наїхав на поліцейського у Львові

Львівський водій мажор наїхав на поліцейського під час конфлікту, який виник біля гуртового ринку. Патрульному довелося накладати гіпс.

Мажор наїхав на поліцейського після того, як його попросили повторно показати документи. Про це повідомляється у мережі Facebook на сторінці Поліцейського управління в місті Лева.

Конфлікт почався тоді, коли патрульні розмовляли зі іншим водієм, який припаркувався не за правилами. Водій Audi припаркувався позаду авто порушника і, за словами правоохоронців, почав ображати представників поліції.

Коли патрульні завершили розмову з першим порушником і підійшли до Audi, водія попросили показати водійські документи. Водій спочатку дуже швидко показав їх та заховав, а прохання повторити цю дію проігнорував. При цьому він і далі обкладав копів важкими словами.

Зрештою, водій вирішив вислизнути з рук патрульних і сховатися на території ринку. Він різко вдарив по педалі газу і вивернув авто таким чином, що зачепив одного поліцейського. Той отримав розтяг м’яза, але несерйозний, оскільки сам дістався відділку. Разом з тим йому довелося накласти гіпс.

На ринку горе-водію мажору сховатися не вдалося, а на місце події через кілька хвилин прибув його батько, який його захищав. Прізвища учасників подій поки не оголошували.

В той же час в Інтернеті поширюють інші інтерпретації події, зокрема звинувачують поліцію у вибірковості наведених фактів.

Сайт громадської журналістики слідкуватиме за розвитком подій.

Exit mobile version