Колона – Cайт громадської журналістики

Федерація футболу Львівщини хоче вдихнули нове життя у стадіон «Торпедо»

Ліга Європи - аналіз сезону 2014-2015 (ФОТО)

Як відомо, у Львові дуже багато різноманітних футбольних колективів. З плином часу, їх кількість збільшується, але кількість місць, де вони можуть практикуватися не змінюється. Тож, щоб уникнути цієї проблеми, міська рада міста Львів, разом із федерацією футболу Львівської області планують реконструювати стадіон «Торпедо». Арена має велике історичне значення для львівського спорту, тому що на цьому стадіоні становились такі відомі спортсмени, як Володимир Єзерский і Роман Лаба.

10 травня 2018 року у місті Львів відбудеться толока, метою якої буде приведення стадіону до більш-менш охайного виду. Акція є добровільною і буде проходити під гаслом: «Прийди! Доведи що «Торпедо» потрібен громаді!». Акція почнеться об 11:00 Після цього, через 3 години, на арені буде проводитися турнір між дитячими командами.

Як заявив Ярослав Грисьо, Львівська федерація футболу планує орендувати арену, постелити на ній новий газон та реконструювати трибуни. Робиться це для того, щоб на стадіоні могли грати аматорські та дитячі команди.

Exit mobile version