Колона – Cайт громадської журналістики

Олена Підгрушна з Тернополя здобула Україні срібло

Тернопільська біатлоністка Олена Підгрушна розповіла про позитивне ставлення до Росії

Олена Підгрушна з Тернополя виборола друге місце в естафетний гонці в американському місті Преск-Айл. Тернопільчанка на заключному етапі гонки обійшла німкеню.

Олена Підгрушна з Тернополя стала одним із героїв української збірної. Стандартна для такого змагання кількість біатлоністок – четверо. Першою на естафеті виступала Ірина Варвинець і весь час ішла з лідерами в ногу.

Проте Наталія Бурдига, яка бігла другою на естафетній доріжці, допустила кілька помилок і програла майже 30 секунд лідеру. Юлія Джима на передостанньому етапі поцілила в молоко лише раз і зберегла відставання в 30 секунд.

І тільки неймовірний темп Олени Підгрушної дозволив їй на останньому рубежі вибороти срібло для України. Програвши 25 секунд чеській спортсменці вона обійшла німкеню та полячку.

Таким чином українка, що займає шосту сходинку у загальному світовому заліку, стала срібною призеркою у складі української команди.

Варто відзначити, що даний етап Кубка світу – це генеральна репетиція перед Світовим Чемпіонатом, початок якого призначений на 3 березня.

Варто згадати, що Олена Підгрушна з Тернополя, яка тривалий час там жила і навчалась, заміжня за одним із тернопільських політиків – Олексієм Кайдою.

Exit mobile version