Колона – Cайт громадської журналістики

100 мільйонів $ за голову Путіна

100 мільйонів доларів за голову Путіна. «Мы готовы выплатить денежное вознаграждение в размере 100 миллионов долларов за физическую ликвидацию В.В. Путина или организацыю его отставки с поста президента России».

Як відомо, представники адміністрації Дніпропетровської області вже тривалий час ведуть боротьбу з сепаратизмом. Виділяючи кошти за спійманих сепаратистів, зброю та звільнення державних приміщень.

За активну позицію в боротьбі з сепаратизмом Ігорю Коломойському почали приходити погрози, було спалено багато його банків, та не зважаючи на це, він продовжує допомагати Україні. Чим і розбиває стереотипи про бездушних мільярдерів.

100 мільйонів доларів за голову Путіна. Також, штаб національного захисту, який створили за ініціативою губернатора Дніпропетровщини Ігоря Коломойського, спільно з Міністерством оборони і МВС, створив фонд допомоги сім’ям загиблих військовослужбовців.

У заяві Штабу захисту Дніпропетровщини йдеться, що фонд виплатить сім’ям загиблих військових по одному мільйону гривень компенсації. Допомогу сім’ї отримають до 15 травня.

Exit mobile version