Колона – Cайт громадської журналістики

Відразу 3 нові міста-побратими з’явилися в Івано-Франківська

7 травня 2016 року в приміщенні Туристично-інвестиційного центру, який було нещодавно відкрито в міській Ратуші пройшло урочисте підписання Угод про співпрацю між Івано-Франківськом і Зєльоною Гурою, Республіки Польща, містом Руставі, Республіки Грузія та Стрешенським районом Республіки Молдова. В результаті цього відразу 3 нові міста-побратими з’явилися в Івано-Франківська.

Підписання Угод про партнерство передбачає  налагодження та розвиток ефективної співпраці  між громадами та владою міст та регіонів. Нові міста-побратими будуть вести пошук нових шляхів використання потенціалу для розвитку міжнародного співробітництва в галузях економіки, освіти, науки, культури та туризму на місцевому рівні.

Угоди передбачають обмін досвідом у сфері місцевого самоврядування та громадських зв’язків, участь в спільних проектах а також сприяння в налагодженні зв’язків між громадськими організаціями України та Республік Польща, Грузія та Молдова.

Варто зазначити, що урочисте підписання Угод про співпрацю відбувалося   в рамках святкування 354 річниці з дня заснування міста Івано-Франківськ.

Про це повідомили у відділі Міжнародних зв’язків, туризму та промоції міста.

Exit mobile version