Колона – Cайт громадської журналістики

Грандіозна Великодня ярмарка пройде в Тернополі

Напередодні пасхи в Тернополі запанує передсвяткова торгівля. Масштабна Великодня ярмарка запланована на 23 квітня.

Великодня ярмарка, яка вже традиційно щороку проводиться в Тернополі, цього року охопить декілька масивів міста. Місцева влада та інші організатори ярмарку планують розмістити торгівельні намети на майданчиках перед центральним стадіоном міста, поблизу ресторану Галич, на перетині вулиць Миру та Дружби, а також поблизу ринку Галицький, що знаходиться по вулиці Леся Курбаса.

Ініціатива провести такий грандіозний ярмаорок належить Міністерству економічного розвитку та торгівлі України. Голова Тернопільської ОДА, за дорученням якого проводиться ярмарок, звернувся до держадміністрацій, які й повинні забезпечити на цьому ярмарку наявність місцевих товаровиробників.

Планується, що на ярмарку будуть представлені як вироби сільськогосподарського сектору, так і легкої промисловості. Крім цього в райцентрах області планується проводити подібні ярмарки щотижнево.

Як мотивують своє рішення місцеві та державні чиновники, таким чином вони хочуть посприяти покращенню цінової політики диско господарського виробництва в області.

Про проведення Великоднього ярмарку повідомили у прес-службі Тернопільської ОДА.

Exit mobile version