Колона – Cайт громадської журналістики

Рівненський поет презентує книгу на Закарпатті

Уряд замовить книги на 16 мільйонів гривень

Уряд замовить книги на 16 мільйонів гривень

Євгеній Франків їде на Закарпаття – рівненський поет презентує книгу “15 мільйонів хвилин” в Ужгороді в останній день зими, 29 лютого.

Рівненський поет презентує книгу в обласній бібліотеці, що носить ім’я Федора Потушняка. Для молодого поета це буде перша книга, яку він презентуватиме. Для того, аби познайомитися зі своїм майбутнім читачем і відрекомендувати себе, Євгеній планує провести кілька презентацій у ході Всеукраїнського туру.

Євгеній Франків займається освітньою діяльністю як викладач одного з рівненських вузів, любить творити і часто долучається до громадських ініціатив.

Зокрема, за інформацією Сайту громадської журналістики, нещодавно навіть виступив із критикою діяльності ректора свого вузу, надавши інтерв’ю та коментарі журналістам ІА “Четверта влада”.

Наразі ж його основна мета в Ужгороді – презентувати пейзажну та інтимну лірику, історію створення збірки, а також, як обіцяє поет, “багато іншого”.

Презентація в столиці Закарпаття стане однією із 20 запланованих. Після Ужгорода молодий поет планує відвідати міста Буковини, Прикарпаття та Львівщину.

Exit mobile version