Колона – Cайт громадської журналістики

Незвичайні аеропорти з незвичайними наборами послуг

аеропорти

Джерело: www.terra-z.ru

Багато любителів подорожей стикалися з проблемою довгого очікування польоту. Практично всі аеропорти мають обмежені набори послуг, в основному це звичайний шопінг, всім відомий дьюті-фрі і ресторан. Однак, існують аеропорти, які пропонують щось більше.

Джерело: cdni.condenast.co.uk №1. Singapore Changi або ж сінгапурський аеропорт постійно отримує кілька премій за обслуговування клієнтів. Це єдиний аеровокзальний комплекс, який дозволяє своїм клієнтам не тільки повноцінно віддатися шопінгу, а й відвідати різноманітні живі сади з кактусами, ліліями, метеликами і різними скульптурами. Також не залишаються без уваги діти, для яких спеціально підготовлені різноманітні гірки і творчі майстерні.
Не варто також залишати поза увагою балийский басейн, розташований на даху аеропорту.

Як заробити на відпочинок

№2. У ганконском аеропорту створили інтерактивний дитячий зал під назвою «Мрії збуваються». Саме в них дітей знайомлять з науковими явищами. Для батьків або просто дорослих людей створено «Центр авіаційних відкриттів», в якому можна познайомитися з авіаційними секретами.

Джерело: ru.vitiana.com

№3. Аеропорт в Амстердамі під назвою «Схіпхол» славиться панорамної терасою, яка дозволяє спостерігати за зльотом, а також посадкою літаків. Площа аеропорту – 650 000 м2. Тут є все: від бутіка Victoria’s Secret до, вибачте, моргу. Любителі тиші можуть відвідати звукоізольовану кімнату медитації. Любителі розваг також не залишаться в стороні, для них створені тематичні бари, в яких можна виграти безкоштовні коктейлі.

№4. В аеропорту Сан-Франциско є відкриті майданчики, створені для вигулу тварин. Всі клієнти аеропорту мають можливість відвідати бібліотеку, а також подивитися на міні – музей авіації. Любителі фітнесу можуть відвідати спортивний зал. При бажанні цілком можна відправитися в екскурсію по гігантському «аеропорту» на поїзді.

Exit mobile version