Колона – Cайт громадської журналістики

Найбільші землевласники Тернопільської міськради

Громадський рух “Чесно” проаналізував декларації депутатів Тернопільської міської ради за 2016 рік, та визначив найбільших землевласників міськради.

Найбільшим землевласником у Тернопільській міськраді був очільник міської організації ВО “Свобода” Володимир Стаюра. У його електронній декларації за минулий рік вказано три земельні ділянки загальна площа яких становить майже 7,5 гектарів.

Читайте також: Статки ректорів державних університетів Тернопільщини

Петро Поврозник, який в міськраді представляє “Батьківщину” вказав в своїй електронній декларації 6 земельних ділянок загальна площа яких становить майже 6 гектарів. У коментарі журналістам Поврозник розповів, що земельні ділянки це власність його дружини. Земельними ділянками вони не користуються, та за словами депутата навіть незнають де вони знаходяться.

Оксана Яциковська, яка є депутатом від “Радикальної партії Олега Ляшка”  вказала в декларації 15 земельних ділянок, загальна площа яких становить 2,1 гектари. Земельні ділянки, які належать депутатці знаходяться у Львові, Яремчі, Івано-Франківську, та у кількох районах Тернопільської області.

Оновлено 25.12.2017: депутат Володимир Стаюра, який зазначений на інфографіці ГР “Чесно” загинув 26 серпня 2017 року.

Exit mobile version