Колона – Cайт громадської журналістики

На Прикарпатті засудили грабіжника дитсадка

З подання прокуратури в столиці Прикарпаття засудили грабіжника дитсадка. Крім пограбування в дитсадку він вчинив ряд інших злочинів.

Засудили грабіжника дитсадка в Івано-Франківську, де ще в серпні 29-річний чоловік обікрав садок. Викрадені речі коштували недорого – близько 900 грн.

Очевидно, що чоловік знайшов небагато цінних речей в дитячому навчальному закладі. Ймовірно, саме цей частковий “успіх” спонукав мешканця Івано-Франківська до наступних злочинів.

Після дитячого садка злочинець обікрав один із магазинів Франківська, що знаходиться у центрі міста. Це був звичайний продуктовий магазин, після якого грабіжник спробував зайнятися “серйозною” справою.

Намагаючись викрасти цінні речі з автомобіля він нарешті попався в руки правоохоронців. Це сталося в грудні, і до цього часу правоохоронці збирали докази його причетності до інших злочинів.

В результаті обвинувачення прокуратури за рядом статей (незаконне проникнення, крадіжка і т.д.) потягне на 37 місяців позбавлення волі. Це означає, що чоловік, який так і не зміг знайти для себе гідної роду зайнятості, може просидіти за ґратами до 2019 року.

Exit mobile version