Колона – Cайт громадської журналістики

Головний прокурор Львівщини уникає зустрічі з громадськістю

Головний прокурор Львівської області, який мав сьогодні, 11 квітня, зустрітися з представниками громадських організацій, виявився надто зайнятим.

Відтак обласний головний прокурор переніс зустріч на 13 квітня. Віталій Мякішев, як повідомило видання galinfo.com.ua, має термінове відрядження до Генпрокуратури. Про це журналістам повідомила прес-аташе обласної прокуратури Львівщини Мар’яна Гайовська. З якої причини Мякішев сьогодні терміново вирушив до Києва – не уточнюється.

Головний прокурор Львівської області Віталій Мякішев

Варто нагадати, що 31 березня представники кількох громадських об’єднань зірвали процедуру представлення нового обласного прокурора Мякішева, оскільки були незгідні з відсутністю непублічного обговорення його кандидатури. Організації вийшли на вулицю – під стіни обласної прокуратури, зірвавши таким чином процедуру. Львіврада у свою чергу висловила незгоду з діями організацій.

Уже 5 квітня зустріч прокурора з представниками ГО відбулась. На ній Мякішев говорив про свій досвід в складі обласної прокуратури Житомирщини, а також наголосив на основних проблемах Львівщини. Зокрема, він підкреслив, що найбільшими проблемами в області вважає корупцію та високий рівень злочинності.

Серед обіцянок нового прокурора сумлінно боротися зі злочинністю прозвучала ще одна, яка стосувалася повного оновлення громадської ради при обласній прокуратурі.

Exit mobile version