Колона – Cайт громадської журналістики

Чернівці відмовляться від російських міст побратимів

Чернівці

Чернівчани відмовляться від російських міст побратимів Брянська та Подольська. Відповідну петицію розмістили на сайті міськради.

Відмовляться від російських міст побратимів через агресію Росії. Про це повідомляє сайт bukinfo.com.ua.

До 17 березня на сайті міськради збиратимуть підписи на підтримку петиції. Проте Андрій Ходоровський, очільник міжнародного департаменту міськради Чернівців, говорить, що з російськими містами співпрацю було припинено іще позаминулого року.

Чернівецькі депутати також звернулися до світових міст побратимів, щоб ті визнали РФ агресором. Саскатаун (Канада) та Конін (Польща) наразі підтримали звернення і продовжують співпрацю зі столицею Буковини.

Крім цього депутатський корпус розраховує заручитися братніми стосунками з одним із Німецьких міст (інформація уточняється).

Деякі мешканці Буковинської столиці дивуються, що біля міськради досі знаходиться герб міста Подольськ. Існує думка, що його може чекати та ж доля, що й на зірку Ані Лорак.

Нагадаємо, що чернівецькі депутати не підтримали рішення щодо демонтажу зірки співачки, але згодом невідомі демонтували зірки відомої артистки, що нечітко і двозначно позиціонує своє ставлення до конфлікту двох держав.

Exit mobile version