Колона – Cайт громадської журналістики

Євген Літвінкович виступить на конкурсі краси “Міс Рівненщина-2014”

Євген Літвінкович виступить на конкурсі краси Міс Рівненщина-2014

Євген Літвінкович виступить на конкурсі краси Міс Рівненщина-2014

Євген Літвінкович виступить на конкурсі краси Міс Рівненщина-2014.

На фіналі обласного конкурсу краси “Міс Рівненщина-2014”, що відбудеться 30 квітня о 18.30 в Міському палаці культури “Текстильник”, виступить супер-фіналіст шоу “Х-фактор” Євген Літвінкович.

Обласний конкурс краси “Міс Рівненщина-2014” проводить модельне агентство “Панна”. Переможниця цього конкурсу буде представляти Рівненщину на Національному конкурсі краси “Міс Україна”.

Учасниці конкурсу пройшли кастинг ще у січні, але у зв’язку зі складною ситуацією в країні, підготовку до конкурсу було зупинено. На даний момент, підготовка до фіналу конкурсу “Міс Рівненщина-2014” проходить дуже швидкими темпами. В конкурсі прийме участь 25 дівчат, які повинні представити фотосесію та відеоролик.

На фіналі грандіозного фіналу краси та талантів “Міс Рівненщина-2014” виступить білорус за національністю – Євген Літвінкович. Він був фіналістом шоу “Україна має талант 4” 2012 року та супер-фіналістом шоу “Х-фактор” на початку 2013 року. Молодий талановитий хлопець, відразу запам’ятався глядачам та суддям завдяки своєму неповторному голосу і нетиповій манері виконання. Євген сам пише собі пісні, в кожну пісню вкладає частинку душі, чим і приваблює до себе все нових і нових слухачів.

Exit mobile version