Колона – Cайт громадської журналістики

Що декларують судді Кузнецовського міськсуду?

скасувати е-декларації для активістів

Журналіст сайту громадської журналістики проаналізував що декларують судді Кузнецовського міськ суду. Отже, на яких автомобілях їздять судді, яку зарплату отримують?

Суддя Кузнецовського міського суду за минулий рік заробила понад 400 тисяч гривень

У своїй декларації за минулий рік Незнамова Ірина Миколаївна, яка займає посаду судді Кузнецовського міського суду, задекларувала свої витрати та торішні доходи. Фігурантом декларації є лише суддя. Детальніше дізнатися про витрати та доходи за минулий рік можна з самої декларації.

У власній декларації Незнамова Ірина відмітила дві квартири загальною площею 172,1 м2. Одна квартира знаходиться у Вараші, а інша у Рівному. Також, суддя задекларувала три земельні ділянки, загальна площа яких становить 621 м2. З декларації відомо, що Незнамова Ірина володіє гаражем та недобудованим дачним будинком. Недобудований будинок займає 45,4 м2. Вся нерухомість зареєстрована на суддю. Також, Незнамова Ірина є власником транспортного засобу, а саме автомобіля Mitsubishi Outlander XL.

За минулий рік суддя отримала 382 тисячі 668 гривень заробітної плати за основним місцем роботи, 1 тисячу 881 гривню соціальних пільг та 27 тисяч 970 гривень пенсії. Загальний заробіток Незнамової Ірини склав 412 тисяч 519 гривень. Також, суддя зберігає 370 тисяч гривень готівкою.

Суддя Кузнецовського міського суду задекларував дві земельні ділянки площею 2313 м2

У своїй минулорічній декларації Ковтунович Микола Іванович, який займає посаду судді Кузнецовського міського суду, задекларував власні витрати та доходи за минулий рік. Фігурантами декларації є суддя Ковтунович Микола Іванович, дружина Ковтунович Альона Миколаївна, син Ковтунович Владислав Миколайович та дочка Ковтунович Богдана Миколаївна. Детальніше дізнатися про витрати та доходи сім’ї Ковтунович можна з самої декларації.

Згідно з декларацією, Ковтунович Микола Іванович володіє двома квартирами, площею 82,6 та 43,8 м2, та двома земельними ділянками, загальна площа яких складає 2313 м2. Цікаво, що лише одна квартира зареєстрована на дружину судді. Також, у розпорядженні сім’ї Ковтунович перебувають транспортні засоби, а саме два автомобілі: Фольксваген Кадді та ВАЗ 21081. Останні зареєстрований на дружину судді.

За минулий рік Ковтунович Микола Іванович отримав 341 тисячу 688 гривень заробітної плати за основним місцем роботи та 1 тисячу 557 гривень процентів. Ковтунович Альона Миколаївна за цей ж період отримала 111 тисяч 992 гривні заробітної плати за основним місцем роботи, 4 тисячі 800 гривень часткової оплати путівки та 256 гривень призу. Загальний заробіток судді склав 343 тисячі 223 гривні, а його дружини 117 тисяч 048 гривень.

Також суддя тримає готівкою 15 тисяч гривень, 11 тисяч доларів та 1 тисячу євро, а на його банківському рахунку знаходиться 135 тисяч 78 гривень.

Кузнецовська суддя задекларувала земельну ділянку на 2000 м2

У своїй декларації за 2017 рік Горегляд Оксана Іванівна, яка займає посаду судді Кузнецовського міського суду Рівненщини, задекларувала власні доходи та витрати за минулий рік. Фігурантами декларації є суддя Горегляд Оксана Іванівна, чоловік Сосинець Володимир Федорович та дочка Сосинець Анна Володимирівна. Детальніше дізнатися про витрати судді можна з самої декларації.

Згідно з декларацією, сімя Сосинець володіє двома квартирами, площею 28,61 та 60,1 м2. Обидві квартирі знаходяться у Вараші, але друга зраєстрована на чоловіка судді. Також, в декларації була зазначена земельна ділянка площею 2000 м2, яка знаходиться у Суховолі. Сімя Сосинець володіє транспортним засобом, а саме автомобілем SKODA OCTAVIA A5. Автомобіль був придбаний у 2008 році і зареєстрований на Сосинець Володимира Федоровича.

За минулий рік Горегляд Оксана Іванівна отримала 284 тисячі 480 гривень заробітної плати за основним місцем роботи, а Сосинець Володимир Федорович 291 тисячу 620 гривень заробітної плати за основним місцем роботи. Зобов’язань сім’я Сосинець не має.

Суддя Кузнецовського міського суду задекларувала 5 земельних ділянок загальною площею 25 тисяч м2

У своїй декларації за минулий рік Демчина Тетяна Юріївна, яка займає посаду судді Кузнецовського міського суду, задекларувала власні витрати та торішні доходи. Фігурантами декларації є суддя Демчина Тетяна Юріївна та її чоловік Дмитрів Петро Євстахійович. Дізнатися детальніше про доходи та витрати судді можна в самій декларації.

Згідно з декларацією, на суддю зареєстровані всього дві одиниці нерухомості, це квартира у Вараші, площею 52,1 м2 та земельна ділянка у Старій Рафалівкі, площа якої складає 900 м2. Цікаво те, що на чоловіка зареєстровано 5 земельних ділянок, загальна площа яких складає 24107 м2. Усі земельні ділянки розміщені у Григореві. Також на чоловіка судді зареєстрований автомобіль Mitsubishi Outlander, який був придбаний у 2015 році.

За минулий рік суддя отримала 284 тисячі 647 гривень заробітної плати за основним місцем роботи. Дмитрів Петро Євстахійович за цей ж період отримав 229 тисяч 107 гривень заробітної плати за основним місцем роботи, 69 тисяч 840 гривень пенсії, 16 гривень процентів та 12 тисяч за відновлювану кредитну лінію. Загальний дохід чоловіка склав 310 тисяч 963 гривні.

Також, суддя зберігає готівкою 135 тисяч гривень, 10 тисяч 100 доларів та 2 тисячі 7 євро, а на банківському рахунку знаходиться 12 тисяч 4 гривні. Також сім’я маж зобов’язання, сума яких становить 110 тисяч 576 гривень.

Кузнецовський суддя має нерухомість в Росії

У своїй декларації за минулий рік Малков Валерій Володимирович, який займає посаду судді Кузнецьовського міського суду Рівненщини, задекларував власні витрати та торішні доходи. Фігурантом декларації є лише суддя. Дізнатися детальніше про витрати судді можна в самій декларації.

Згідно з декларацією, Малков Валерій Володимирович є власником квартири у Вараші. Площа даної квартири складає 36 м2. Цікаво те, що суддя є власником квартири та земельної ділянки, які заходяться на території Росії. Загальна площа даної нерухомості складає 1086 м2. Також, у декларації зазначені інвестиційні сертифікати у кількості 21 штук.

За минулий рік суддя отримав 237 тися 23 гривень заробітної плати за основним місцем роботи та 1 мільйон 6 тисяч 450 гривень доходу від відчуження нерухомого майна. Загальний дохід судді за минулий рік склав 1 мільйон 243 тисячі 479 гривень.

Кузнецовський суддя задекларував чотири земельні ділянки, загальною площею 4900 м2

У своїй декларації за минулий рік Зейкан Іван Юрійович, який займає посаду судді Кузнецовського міського суду Рівненщини, задекларував власні витрати та торішні доходи. Фігурантами даної декларації є суддя Зейкан Іван Юрійович, дружина Зейкан Юлія Федорівна, дві дочки Соломія та Софія, та син Олександр. Дізнатися детальніше про витрати та доходи сім’ї Зейкан можна у самій декларації.

Згідно з торішньою декларацією, сім’я Зейкан володіє квартирою та недобудованим житловим будинком. Квартира знаходиться у Вараші, а її площа становить 40,67 м2. Вона є спільною власністю, тому у ній проживає уся сім’я. Цікаво те, що на суддю зареєстровано чотири земельні ділянки, загальною площе 4900 м2. Кожна земельна ділянка знаходиться у різному населеному пункті. Також у декларації зазначений транспортний засіб, а саме автомобіль skoda superb.

За минулий рік суддя отримав 221 тисячу 275 гривень заробітної плати за основним місцем роботи, а дружина 12 тисяч 803 гривні соціальної виплати. Жодних зобов’язань сім’я Зейкан не має.

Кузнецовський суддя задекларував три квартири

У своїй декларації за минулий рік Мануляк Юрій Васильович, який займає посаду судді Кузнецовського міського суду Рівненщини, задекларував власні витрати та торішні доходи. Фігурантами даної декларації є суддя Мануляк Юрій Васильович, дружина Мануляк Вікторія Володимирівна, дочка Софія та син Максим. Дізнатися детальніше про витрати та доходи сім’ї Мануляк можна у самій декларації.

Згідно з декларацією, сім’я Мануляк володіє трьома квартирами, дві з яких знаходяться в Івано-Франківську, а третя у Вараші. Загальна площа усієї нерухомості, включаючи комірку, складає 167 м2.

За минулий рік Мануляк Юрій Васильович отримав 197 гривень інвестиційного прибутку недержаного пенсійного фонду, 217 тисяч 741 гривню заробітної плати за основним місцем роботи 20 тисяч 374 гривні доходу від відчуження рухомого майна та 61 тисячу 733 гривні від зняття коштів кредитного ліміту. За цей ж період дружина судді отримала 185 тисяч 785 гривень заробітної плати за основним місцем роботи, 57 гривень процентів, 6 тисяч 75 гривень щомісячної одноразової грошової допомоги та 45 тисяч 716 гривень доходу від відчуження рухомого майна. Загальний заробіток Мануляка Юрія склав 300 тисяч 45 гривень, а його дружини 237 тисяч 633 гривні. Сім’я Мануляк зберігають 250 тисяч гривень готівкою та мають 30 тисяч гривень зобов’язань.

Exit mobile version