Колона – Cайт громадської журналістики

Оригінальні круті футболки, або як не стати посміховиськом

От як настануть в нашому місті теплі деньки, і всі, як одні, знімуть пуховики і курточки, залишившись в одних футболочка. І, о, жах, погляд буде падати на самі незрозумілі речі. Побачивши хлопців і дівчат в футболках з прикольними написами, в вашій голові народжувався лише одне питання: «НАВІЩО?». За ним слідуватимуть  наступні – «ЯК?»  і  «ЧОМУ?».

Тепер Не гарячкуйте. НАВІЩО вони надягають такі футболки? Як ЦЕ взагалі можна носити? І ЧОМУ молодь не замислюється над сенсом фраз на футболках, і як вона в них виглядає?

Є дійсно класні футболки з написами, дивлячись на які розумієш, що у її володаря відмінне почуття гумору. А якщо ще й зовнішність відповідає, тоді і зовсім хочеться милуватися на таку людину, або навіть познайомитися з нею.

Що ж стосується інших «прикольних» футболок, то я дивуюся, як дівчина може начепити річ з написом «I am crazy fool for love»? Втім, оскільки на вигляд власниці такої модної шмотки років 15, то, напевно, в любові вона дійсно крейзі-фул.

Інший приклад. Йде Чоловік, на спині якого величезними літерами написано «ЗУЄВ». Зрозуміло, що це його прізвище. Питання: «нафіга?» Навіть не “НАВІЩО?», А саме «нафіга?» Він надів її? Варіантів кілька: щоб всі знали його прізвище; він його забуває, тому хоче, щоб нагадали інші; він просто вирішив виділитися з натовпом або він футболіст (тільки номер втратив).

Написи типу «Всі люди, як люди, а я – Богиня!» вказують на те, що дівчина просто не впевнена в собі і такою футболкою набиває собі ціну. І добре, коли її носять дівчатка-підлітки, у яких все можна списати на вік. А якщо тітоньки, яким вже за … ?!

Джерело: www.stakanov.net

Досить нерозумно виглядають футболки з написом «FBI» на «зелених» хлопчаках в треніках. Ні, ну чесно, такий «мачо» привертає увагу тільки тим, що за його зовнішнім виглядом можна судити про його розумовий розвиток. Будь-яка адекватна людина не стане одягатися в одяг «федерального агента», доповнюючи його штанами фірми Adidas і кросівочками Nike, ІМХО.

Загалом, хочеться звернутися до народу з проханням: будь ласка, не травмуйте оточуючих одягом. Вибираючи чергову футболочку з приколом, задумайтеся, а чи не будете ви виглядати в ній нерозумно ?!

Exit mobile version