Колона – Cайт громадської журналістики

Олексій Каспрук: декларація 2016 та тендер пов’язаний з дружиною [Інфографіка]

Олексій Каспрук, у електроній декларації за 2016 рік вказав 344 тисячі гривень загального доходу, квартиру яка належить дружині, та підприємство у якому його дружина є співвласницею, збереження у банку та 2 громадські організації.

Мер Чернівців Олексій Каспрук за 2016 рік отримав 233 тисячі 446 гривень зарплати, окрім цього Каспрук двічі отримував матеріальну допомогу, ці кошти були призначені на оздоровлення – 13 426 гривень, та на соціально-побутові питання – 13 239 гривень. Дружина мера Антоніна Каспрук у минулому році за основним місцем роботи отримала 59 тисяч 85 гривень зарплати, а на роботі за сумісництвом – 13 тисяч 617 гривень. Також, у пані Антоніни був дохід у вигляді процентів – 7 692, та матеріальної допомоги – 3 555 грн.

Сім’я Каспруків не володіє транспортними засобами, а єдиною нерухомістю яка згадується в декларації є квартира площею 81 квадратний метр, якою володіє дружина мера Чернівців. Квартира знаходиться у Чернівцях, її вартість на момент придбання у 2012 році становила 341 811 гривень.

Каспрук Антоніна також є власником корпоративних прав у колективному підприємстві “АЙ ТІ ГРУП”, у якому пані Антоніні належить 50%, вартість у грошовому виражені становить 20 000.

Згідно даних Zакупівлі 2.0 підприємство “АЙ ТІ ГРУП” у цьому році встигнуло виграти 3 тендери. Перший тендер компанія виграла ще у лютому, тендер організовувала Чернівецька обласна рада, сума виграного тендеру становила 57 тисяч гривень, за ці кошти підприємство “АЙ ТІ ГРУП” має надавати послуги з хостингу, обслуговування сайту та його бази даних. Другий та третій тендер було виграно 7 червня, організатором цього тендеру був Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича. Згідно проведених тендерів компанія “АЙ ТІ ГРУП” отримає 116 тисяч 250 грвиень за послуги у сфері розвитку Інтернету (послуги з розробки клієнтських застосунків для роботи в мережах Інтернету та Інтранет), та 101 250 грн., за послуги, пов”язані з базами даних. Загальна сума виграних тендерів компанією “АЙ ТІ ГРУП” станом на 2 жовтня 2017 року становла 274 тисячі 500 гривень.

У декларації також зазначено що дружина мера зберігає у банку 3 000 євро.

Олексій Каспрук є членом та співзасновником двох громадських організацій: ГО “Спільними зусиллями захистимо Чернівці” та Чернівецька обласна асоціація “Техноспорт”, у цих організаціях Каспрук також входить до керівних органів.

Нагадуємо, що Сайт громадської журналістики, аналізує декларації усіх мерів Західної України. Більше про статки мерів читайте у рубриці  проекту –  “Статки мерів”.

Exit mobile version