Колона – Cайт громадської журналістики

Обіцянки мажоритарників Львівщини: будівництво та ремонт шкіл

Що депутати-мажоритарники Львівської області обіцяли освітянам та як вони дотримуються цих обіцянок проаналізував аналітичний портал Слово і Діло.

З 12 депутатів-мажоритарників від Львівської області лише четверо давали обіцянки освітянам –  Тарас Батенко, Михайло Бондар, Ярослав та Богдан Дубневичі.

Тарас Батенко одну свою обіцянку на цю тему, давав ще у своїй передвиборчій програмі 2014 року. Тоді кандидат в депутати пообіцяв сприяти розвитку шкіл. Єдине, що депутат на даний момент зробив, то це у 2016 році направив запит про внесення змін до порядку фінансування та реорганізації малокомплектних середніх шкіл. Дана обіцянка депутата вважається такою, як знаходиться у процесі виконання.

Одна обіцянка і в Ярослава Дубневича, який у 2016 році пообіцяв побудувати новий спортзал у Бартатівському НВК. Обіцянка депутата така, що знаходиться у процесі виконання.

Богдан Дубневич давав три обіцянки що стосувалися шкіл, дві з них виконано, одна у процесі виконання. Виконав обіцянки депутат, щодо допомоги в облаштуванні СШ №82 міста Львова та заміни лаги та підлоги у школі №71 у Львові. У процесі виконання є обіцянка депутата, що стосується допомоги щодо пройдення експертизи будівництва нової школи у селі Сокільники.

Михайло Бондар дав аж 7 обіцянок на тему шкіл, з них виконано лише дві. Виконав депутат свою обіцянку щодо швидкого ремонту даху у Пісківській ЗОШ І ступеня. Також Бондар обіцяв зробити все необхідне для будівництва нової котельні та утеплення фасаду у загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня у селі Заболотці.

Більше про обіцянки мажоритарників Львівщини, які стосувалися шкіл дивіться в інфографіці:

Інфографіка сайту Слово і Діло

Exit mobile version