Колона – Cайт громадської журналістики

Новий голова рівненської облради заробляє більше від попередника ІНФОГРАФІКА

Скільки заробляє Корнійчук

Декларація про доходи Корнійчука Олександра

Сайт громадської журналістики опрацював декларацію нового голови обласної ради Рівненщини – Олександра Корнійчука. Його було обрано на останній сесії обласної ради, за його кандидатуру проголосувало 44 депутати обласної ради.

В Олександра Корнійчука в декларації про майновий стан та доходи за 2014 задекларовані більші статки ніж у попереднього голови Володимира Ковальчука (#конецпереписки).

Сума власного доходу Олександра Васильовича становить – 30 344 гривні. З яких заробітна плата становить – 25 593 грн. та дохід від викладацької, наукової та творчої діяльності – 4 672. Також Олександр Корнійчук задекларував 79 гривень відсотків від депозиту чи дивідендів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У скільки разів зросли доходи голови облради Корнійчука?

Проте, дохід його сім’ї становить значно більший за його особистий, а саме – 94 600,4 гривень. В більшості задекларовані доходи дружини від провадження підприємницької та незалежної професійної діяльності.

Сукупний дохід декларанта та його сім’ї становить – 124 944,4 гривень.

Олександр Корнійчук є власником земельної ділянки площею у 30 м.кв., квартири 59,2 м.кв. у місті Острог та автомобіля Ford Escort 1.4 1996.

Декларація про доходи Корнійчука

Exit mobile version