Колона – Cайт громадської журналістики

На що витрачається бюджет Вараша?

З бюджету Вараша на охорону навколишнього природного середовища кошти не витрачаються, а основна частина доходу це податкові надходження.

В кінці жовтня в Україні з’явилася можливість слідкувати за витратами та надходженнями до місцевих бюджетів. Журналіст сайту Колона переглянув на що витрачається бюджет Вараша та якими коштами він наповнюється. У матеріалі вказні дані за січень-жовтень 2018 року.

Найбільше з бюджету Вараша витрачається на освіту – 36,82%. На соціальний захист та соціальне забезпечення витрачається 15,3%, а на охорону здоров’я – 13,15%. Витрати на житлово-комунальне господарство становлять 11,25% від бюджету, трохи менше йде на міжбюджетні трансферти – 10,22%. Для забезпечення загальнодержавних функцій виділено 8,69% від бюджету. Витрати на економічну діяльність становлять 2,23%.

Найменше у Вараші витрачається на фізичний і духовний розвиток – 1,74%, громадський порядок, безпеку та судову владу – 0,59%. На охорону навколишнього природного середовища е вказано жодних витрат.

Основна частина доходу до бюджету Вараша це податкові надходження – 64,4%. Трансферти з державного бюджету становлять 18,87% доходу бюджету, а трансферти з місцевих бюджетів – 12,57%. Неподаткові надходження це всього 4,16% доходів, і лише 0,01% це доходи від операцій з капіталом.

Щодо динаміки бюджету Вараша за період січень-жовтень 2018 року спостерігається, що в основному доходи перевищують витрати, і лише у квітні, червні та вересні витрати були більші за доходи.

Exit mobile version