Колона – Cайт громадської журналістики

Львівраду покидають визначні політики та регіонали-перебіжчики

відбудеться сесія Львівської міської ради

Сьогодні, 29 січня, на засіданні сесії Львівради було припинено повноваження двох депутатів. За таке рішення проголосували депутати Львівської міської ради зранку.

Серед депутатів, яких позбавили повноважень, зокрема, регіонал-перебіжчик Андрій Мочарський, який сам оголосив про рішення припинити повноваження. Він висловив бажання скласти повноваження на минулому засіданні сесії Львівради. Відповідне рішення було підтримано більшістю голосів – за нього проголосували 68 обранців.

Інший депутат, що позбавився повноважень сьогодні, це Богдан Панкевич, який ще нещодавно був представником Республіканської християнської партії у міськраді Львова, а також тривалий час обіймав посаду Почесного консула Королівства Нідерланди у Львові. Наразі він обіймає посаду голови ради Української Галицької Асамблеї. Депутати відмовлялися відпускати Панкевича зі складу ради, проте цього разу фракція партії “Свобода” закликала підтримати відповідне рішення. Таким чином, 69 депутатів проголосували за складення повноважень 67-річним депутатам Львівської міської ради.

Exit mobile version