Колона – Cайт громадської журналістики

Кличко битиметься з достойним суперником

IBF зобов’язала Кличка захиститися проти непереможного болгарина – Пулєва, який на професійному рингу ще не програвав.

Чемпіон WBO / IBO / WBA / IBF Володимир Кличко (61-3, 51 КО) свій наступний поєдинок проведе 6 вересня в німецькому Гамбурзі на арені O2 World в якості обов’язкового захисту титулу за версією IBF проти непереможеного болгарського претендента Кубрата Пулєва (20-0, 11 KO).

33 -річний Пулєв в рейтингу IBF займає 1 – е місце. Болгарський супертяж на професійному рингу провів 20 боїв , здобувши в усіх з них перемоги і 11 завершивши нокаутом.

У квітні 2014 Пулєв нокаутував у третьому раунді хорвата Івицу Перкрвіча . У 2013 -му році болгарин здобув дві перемоги : над американцями Джої Абелем і Тоні Томпсоном. Також Пулєв раніше перемагав Дмитрієнко та Устинова.

У рейтингу Boxrec Кубрат на даний момент займає 2 -е місце ( перший рядок , природно , окупував Кличка) .

Варто відзначити, поєдинок Кличка-молодшого з болгарським спортсменом стане третьою обов’язковим захистом поспіль чемпіонських титулів Володимира – раніше він зустрівся з Олександром Повєткіним і Алексом Леапаї.

«Я не можу сказати, що Володимир Кличко уникає мене . – Просто не в його інтересах битися зі мною, так як він вибирає собі слабких супротивників. Однак він зобов’язаний захищати титул протягом одного року. Звичайно, він маневрує, намагаючись залишитися на вершині так довго, як тільки зможе. Я думаю, що у мене буде ще один бій перед Кличком, ймовірно, в березні або квітні. Моє бажання на наступний рік – стати чемпіоном світу » – заявляє Кубрат

Нагадаємо , 16 -го квітня Володимир нокаутував обов’язкового претендента WBO Алекса Леапаї .

Джерела: BoxNews , Directress , Allboxing , KievPuls .

Exit mobile version