Колона – Cайт громадської журналістики

Другий день роботи поліції в Рівному відзначився перестрілкою

Міліція офіційно стала поліцією

Початок роботи поліції у столиці бурштинового краю виявився гарячим. На полісменів чекала погоня та стрільба.

Дослідженням першої доби роботи поліції у Рівному зараз займаються майже всі журналісти. Тільки вчора полісмена Рівного прийняли присягу, і вже ввечері та вночі почали виконувати свої функції, патрулюючи вулиці міста.

Повідомлення про те, що полісмени переслідують автомобіль BMW, з якого нібито стріляли по вантажівці, розмістив у мережі Facebook в один із місцевих журналістів. У своєму акаунті Дмитро Леонтіюк повідомив, що на одній із центральних вулиць міста з легкового автомобіля стріляли по вантажному.

Він також додав, що в погоню включилися всі вільні екіпажі поліції, які перебували в місті. Наразі, за інформацією Дмитра Леонтіюка, переслідування озброєних людей на BMW ведеться на трасі Київ-Чоп. У вільних джерелах поки немає інформації про стрілянину та результат погоні, офіційні заяви також не оприлюднювались. Але менше ніж за годину інформація про перестрілку в мережі вже підняла ажіотаж, деякі користувачі Facebook іронічно навіть запропонували свою допомогу у погоні за втікачами.

Exit mobile version