Колона – Cайт громадської журналістики

Які є ЗМІ у Рівному, та про що вони пишуть?

Змі Рівного

Які є ЗМІ у Рівному, та про що вони пишуть?

У Рівному є журналістика, існує декілька інформаційних порталів, які працюють онлайн. Більшість новин є об’єктивними, тому що журналісти описують події. Існують такі сайти, як сайт чесних новин, новий інформаційний портал який набирає аудиторію із неочікуваною для всіх швидкістю.

Є і політика в онлайні, політика яка дорого коштує і приносить прибуток ЗМІ. В Рівному таких заробітчан представляє видання ОГО. Як онлайн версія так і друкована, схибленні на платному піарі та попсі. Не повагу викликає, той факт, що рекламні матеріали не підписують і видають як за звичайні.

Журналісти та Засоби масової інформації – це четверта влада у суспільстві. Це місточок міх інформацією та громадянином України. У Рівному існує незалежний інформаційно-аналітичний портал “Четверта влада”, це рупор правди у Рівному для свідомої громади. Портал базується на розслідуваннях та новинах.

Є й у Рівному розважальний портал ЧаРівного міста Рівне. Багато гламурних студентів із радістю читають цей портал. Новини та сенсації, які цікаві кожному пропонує чарівний портал у місті. Варто зазначити, що власником цього ЗМІ є журналіст 1+1 та депутат міської ради від Партії “Батьківщина” Олександр Курсик

В місті також помічений зло портал ERVE.ua, який є власністю антиукраїнського ідеолога та керівника місцевого осередку “Український вибір” Бузинарський Михайло.


Відразу не вдалось отримати довіру у громади цього ЗМІ. Наданий час, майже всі журналісти звільнились. Схоже вигнання режиму Януковича із України вплинуло на це видання.

Якщо говорити про радіо та місцеві канали, то тут немає конкуренції. Є державне телебачення “РТБ” та приватні  “Рівне 1“, “Сфера ТВ“, у всіх є функція виконувати замовлення власника.

Далі буде…

Exit mobile version