Колона – Cайт громадської журналістики

Як обрати підходящий спорт зал? Поради новачкам

Спортзал

Вибір спортивного залу або тренажерного залу – завдання саме по собі дуже відповідальне та захоплююче. Погодьтеся, можна роками мріяти про красиве підтягнуте тіло, спостерігати за людьми з рельєфними м’язами з величезною заздрістю, але коли справа доходить до покупки абонемента в спортивний зал відразу ж виникає тисяча причин, щоб знову відкласти це на невизначений час.

Насамперед, раджу вибирати зал, який знаходиться максимально близько до вашого будинку. Причому спорт зал біля вашого будинку повинен володіти тим набором послуг, який вам необхідний. Звичайно ж, таке в житті трапляється вкрай рідко і доведеться, як не крути, шукати компромісний варіант. В такому випадку шукайте зал, до якого найпростіше дістатися на транспорті – повірте, стояння в пробках відіб’є у вас будь-яке бажання займатися.

Джерело: vseverske.info

Важливим параметром є вартість послуг в спортивному залі. Не секрет, що ціна абонемента в багатьох топових закладах може бути захмарною і включати в себе ті послуги, які вам просто не потрібні.

Питається, навіщо переплачувати за все це? Повірте, в невеликих спортзалах часом також можна знайти весь необхідний спектр послуг і не менш досвідчених тренерів, але заплатити за це набагато меншу суму.

До речі, раджу відразу ж скласти орієнтовний план ваших занять, щоб визначитися з тим, скільки разів на тиждень ви зможете відвідувати спорт зал. Якщо вийде так, що ви зможете відвідувати спортивний зал лише раз на тиждень, то раджу шукати клуб, який дозволяє вносити оплату за кожне відвідування, адже в абонемент часто закладається набагато більша кількість відвідувань, ніж вимагає ваша програма тренувань.

6 способів позбутися зайвих калорій без спортзалу

Важливим є режим роботи спортивного центру. Якщо ви вирішили займатися ввечері після трудового дня, то дізнайтеся, коли закривається заклад. Але тут варто розуміти, що в разі тренувань у вечірній час, ви можете зіткнутися з тим, що в тренажерних залах просто не буде вільних тренажерів, а часом і тренерів, через величезний наплив відвідувачів.

Ну і наостанок, коли ви вже практично зробили свій вибір, настійно раджу взяти пробне заняття, тим більше багато спортивних клубів надають таку можливість. Озирніться навколо, чи комфортно вам тут, чи вистачає повітря, наскільки чистими виглядають душові та роздягальні. Пам’ятайте, вам тут займатися і кожна дрібниця може бути важлива.

Exit mobile version