Колона – Cайт громадської журналістики

Володимир Миколаєнко задекларував три квартири та три земельні ділянки [Інфографіка]

На Львівщині зріс показник будівництва житла

Міський голова Херсона – Володимир Миколаєнко у електронній декларації за 2016 рік вказав дохід у майже триста тисяч гривень, а також задекларував 3 земельні ділянки, 3 квартири, цінні папери у вигляді акцій, та грошові активи у банку.

Сайт громадської журналістики продовжує публікації у проекті “Статки мерів”, у якому аналізує декларації міських голів обласного значення усіх міст України.

Мер Херсонської області Володимир Миколаєнко, у своїй електронній декларації за 2016 рік вказав 262 тисячі 524 гривні загального доходу, який складається з його заробітної плати на посаді мера – 199 тисяч 196 гривень, виплати яка надійшла йому як учаснику бойових дій – 920 гривень, дивідендів – 16 903 грн., та пенсії його дружини  45 тисяч 505 гривень.

У декларації мера не вказано жодного транспортного засобу, яким би володів він чи його дружина.

Серед житла у Миколаєнка задекларовано 2 квартири, одна з них площею 65 квадратних метрів належить меру, інша площею 42,44 квадратних метри вказана, як у власності Володимира Миколаєнка так і у власності його дружини, про те не вказано, якою часткою володіє кожен з них. Окрім цього у дружии мера Херсона зазначена квартира площею 53,31 м.кв.

Херсонський мер також володіє трьома земельними ділянками плошею 450, 2 500 та 3 904 метри квадратних.

Володимир Миколаєнко є власником акцій чотирьох юридичних осіб: – MВАТ”Лисичанський завод гумових технічних виробів”, ВАТ”Херсонобленерго”, ВАТ”НДІ автоматизації промисловості”,  ВАТ “Реалізаційна база”.

Володимир Миколаєнко зберігає на рахунку у банку 165 тисяч гривень.

Миколаєнко у 2014 році вперше посів пост міського голови Херсона перемігши на позачергових виборах, після чого був переобраний у 2015 році як самовисуванець.

У рамках проекту “Статки мерів” уже публікувалася матеріали: декларація мера Сум, та декларація мера Полтави.

Exit mobile version