Колона – Cайт громадської журналістики

TEDxChernivtsi – Буковина отримає свій TEDx

TEDxChernivtsi

TEDxChernivtsi – це відеоконференція на зразок всесвітньо відомого TEDx. Буковинці отримають шанс поділитися своїми здобутками з усім світом.

TEDxChernivtsi в Чернівцях відбудеться вперше. Ця подія викликає позитивну реакцію середнього класу та молодих творчих людей.

TEDx – це ліцензійна конференція. Три літери, з яких складається назва, походять від англійських слів Технологія, Розваги (ігри) та Дизайн (проектування). В рамках одного виступу будь-яка людина може презентувати свою власну ідею чи концепцію, яка, за її баченням, може змінити світ.

На конференціях TEDx часто презентують різноманітні винаходи, дослідження, проекти, а також філософські підходи, соціальні технології та методики. Будь-хто – від поета до журналіста, від вояка до священика, від науковця до художника – може презентувати тут свій оригінальний погляд на речі.

Організатори обіцяють багато гостей і величезну кількість класних презентацій. Серед гостей очікується поява чернівчан Лесі Воронюк (День Вишиванки) та медіа-менеджера Владислава Севрюкова, та гостей з інших міст – Олександра Мельника (Україна має талант), Назара Шимоне-Давида (Tesla Club Ukraine), Олексія Резніченка (центр робототехніки Boteon).

TEDxChernivtsi запуститься в неділю 28 лютого. Учасників запрошують з 10 до 17 години провести в палаці Юність Буковини.

Детальніше про захід та ідею створення TEDxChernivtsi читайте тут: https://tedxchernivtsi.com/

Exit mobile version