Колона – Cайт громадської журналістики

Школа журналістики випустила юних журналістів

школа журналістики

Сьогодні завершився другий день. Школа журналістики “Молодь-ДІЄ”, що приходила в головному корпусі революційного ВНЗ Національного університету водного господарства та природокористування.

На Четверту школу із 104 поданих анкет було відібрано лише 30 учасників, які мали змогу реалізувати себе у журналістській діяльності.

– Після двох днів школи журналістики Молодь-ДІЄ, я зрозуміла що журналіст – це годинник, який працює 24 години на добу, постійно дізнається щось нове, і це “нове” несе людям; для журналіста інформація – як їжа чи повітря, що необхідна для існування, – говорить  учасниця школи та студентка Технічного коледжу НУВГП Анастасія Боднарська.

За два дні навчання, які проходили 12 та 13 квітня, професійні лектори та тренери наблизили учасників до діяльності справжнього журналіста. Зокрема, програма Четвертої школи включала такі тренінги:

– Багато нових знайомств, як між учасниками так і з тренерами школи, домашня атмосфера, свобода спілкування, своєрідний режим діалогу, це стало для всіх нас приємною несподіванкою. Ми провели разом лише два дні, але вже встигли стали однією сімє’ю, саме спілкування між учасниками дало змогу нам обмінятися ідеями і власними успіхами. Я вважаю, що все це неодмінно принесе користь усім нам, і неважливо ким ти будеш у майбутньому журналістом чи медиком, – так,  про проект відгукнулась учасниця проекту Школа журналістики – Марія Тарасюк.

Далі буде…

Exit mobile version