Колона – Cайт громадської журналістики

Шило на мило?

Українські військові проміняли шило на мило?

Українські військові проміняли шило на мило?

Українські військові проміняли шило на мило?

З’явилась достовірна інформація, що українські десантники, які перейшли на сторону окупантів в Криму, вже просяться назад.

У зв`язку з окупацією Криму, військових, які там служили,змушували перейти на бік Росії і відповідно, прийняти присягу на вірність російському народу, або залишитись вірними Україні і покинути Крим. Звісно, нашим захисникам було не легко залишити землі на яких вони виросли, здобули освіту, створили сім`ї. Але, честь для військового – це головне. Попри, обіцянки російської влади збільшити в тричі зарплати, кращі умови проживання, вищі посади і те, що службу вони будуть нести в Тамбові. Наші хлопці залишились вірними своєму народу. Адже присяга дається один раз і на все життя!

Українські військові проміняли шило на мило? Натомість , багато десантників, закопавши свою совість, перейшли на бік Росії. З щасливими обличчями афішували це. Розповідали всім, наскільки погано їм було служити Україні, і які «золоті гори» для них обіцяє Росія.

Як говорив один з десантників: «-Я очень стчастлив, что так случилось. В душе я русский, і всю жизнь мечтал умереть в России». Можемо його привітати,мрія десантника збудеться. Адже в умовах, в яких зараз проживають зрадники українського народу, вижити дійсно важко.

Військові з батальйону «Восток» , що зараз дислокуються в Криму, які воювали в Чечні та Південній Осетії, знущаються над зрадниками змушують виконувати брудну і тяжку роботу. Прибирати частини, мити вбиральні і т. д.

Відзначу, що в російській армії прибиранням в частинах займаються солдати строковики, тоді,як в Україні вже діє контрактна форма і немає призовників.

Висновок: Ніхто, ніде у світі не поважає зрадників, тим паче військових…

Exit mobile version