Колона – Cайт громадської журналістики

Що декларують судді Рівненського районного суду?

скасувати е-декларації для активістів

Що вказали в деклараціях за 2017 рік судді Рівненського районного суду? Скільки коштів вони заробляють, якими автомобілями володіють?

Голова Рівненського районного суду тримає на банківському рахунку понад 18 тисяч доларів

У своїй минулорічній декларації, Сидоренко Сергій Миколайович, який займає посаду голови Рівненського районного суду, задекларував власні доходи та витрати. Фігурантами декларації є суддя Сидоренко Сергій Миколайович та дружина Сидоренко Лілія Анатоліївна. Детальніше дізнатися про витрати та доходи судді можна з самої декларації.

Згідно з декларацією, у власності судді є земельна ділянка та житловий будинок у Оржові. Загальна площа даної нерухомості складає 1790 м2. Також, у декларації зазначений транспортний засіб, а саме автомобіль Ніссан Кашкай+2, який був придбаний у 2011 році.

За минулий рік суддя отримав 303 тисячі 224 гривні заробітної плати за основним місцем роботи та 16 тисяч 890 гривень дивідендів. Таким чином, загальний заробіток судді склав 320 тисяч 114 гривень. Також відомо, що сім’я Сидоренко тримають 12 тисяч 922 долара та 340 тисяч гривень на банківському рахунку.

Суддя Рівненського районного суду заробив майже 300 тисяч гривень

У своїй минулорічній декларації, Коробов Сергій Олександрович, який займає посаду судді Рівненського районного суду, задекларував власні доходи та витрати. Фігурантами декларації є суддя Коробов Сергій Олександрович, дружина Коробова Ніна Симонівна, дочка Марія та син Андрій. Детальніше дізнатися про витрати та доходи судді можна з самої декларації.

Згідно з декларацією, у власності судді є квартира площею 71,8 м2, яка знаходиться у Рівному. Зареєстрована квартира на голову сім’ї.  Також, у декларації зазначений транспортний засіб, а саме автомобіль HYUNDAI AZERA GLS, який був придбаний у 2012 році.

За минулий рік суддя отримав 285 тисяч 584 гривні заробітної плати за основним місцем роботи та 6 тисяч 400 гривень гонорару. Таким чином, загальний заробіток судді склав 291 тисячу 984 гривні.

У гаражі Рівненського судді стоїть дві іномарки

У своїй декларації за минулий рік Штогун Олександр Сергійович, який займає посаду судді Рівненського районного суду, задекларував власні доходи та витрати. Фігурантами декларації є суддя Штогун Олександр Сергійович, дружина Штогун Неллі Євгеніївна, дочка Катерина та син Артем. Детальніше дізнатися про витрати та доходи судді можна з самої декларації.

З декларації стає відомо, що у власності судді є дві земельні ділянки, загальною площею 1188 м2. Також відомо, що на сина зареєстрований житловий будинок, площею 226,1 м2. Також, у декларації зазначені два транспортних засоби, а саме автомобіль TOYOTA AVENSIS , який був куплений у 2014 році та зареєстрований на дружину, та TOYOTA HIGHLANDER, який придбали на рік пізніше.

За минулий рік суддя отримав 207 тисяч 819 гривень заробітної плати за основним місцем роботи.

Рівненський суддя задекларував 4 земельні ділянки в різних населених пунктах

У своїй декларації за минулий рік Красовський Олександр Олексійович, який займає посаду судді Рівненського районного суду, задекларував власні доходи та витрати. Фігурантами декларації є суддя Красовський Олександр Олексійович, дружина Красовська Ольга Олександрівна та дочка Олеся. Детальніше дізнатися про витрати та доходи судді можна з самої декларації.

Згідно з декларацією, суддя є володарем чотирьох земельних ділянок, загальною площею 4110 м2. Кожна земельна ділянка знаходиться в окремому населеному пункті. Так, одна знаходиться у Зорі, друга у Обарові, третя у Городку,0 а четверта у Рівному. Також на суддю зареєстрована квартира та гараж, які знаходяться у Рівному. У декларації зазначений транспортний засіб, а саме автомобіль Skoda Fabia Combi Sport Skoda Fabia Combi Sport.

За минулий рік суддя отримав 305 тисяч 427 гривень заробітної плати, 79 гривень процентів, 4 тисячі 396 гривень страхових виплат та 84 тисячі 901 гривню кредитних коштів. Загальний торішній заробіток судді склав 394 тисячі 803 гривні.

Сім’я Красовських має зобов’язання в 95 тисяч 27 гривень.

Рівненська суддя має зобов’язання у розмірі 105 тисяч гривень

У своїй декларації за минулий рік Остапчук Лариса Вячеславівна, яка займає посаду судді Рівненського районного суду, задекларувала власні доходи та витрати. Фігурантами декларації є суддя Остапчук Лариса Вячеславівна та її чоловік Остапчук Петро Миколайович. Детальніше дізнатися про витрати та доходи судді можна з самої декларації.

Згідно з декларацією, сім’я Остапчук володіє трьома земельними ділянками, загальною площею 2587 м2, квартирою та дачним будинком. Загальна площа даної нерухомості складає 135,2 м2. Відомо, що дві земельні ділянки та дачний будинок зареєстровані на чоловіка. Також у декларації зазначений транспортний засіб, а саме автомобіль BMW 525 TDS, який був придбаний у 2009 році.

За минулий рік Остапчук Лариса Вячеславівна отримала 359 тисяч 430 гривень заробітної плати за основним місцем роботи, а її чоловік 18 тисяч 726 гривень заробітної плати за основним місцем роботи, 9 тисяч 914 гривень державної та соціальної матеріальної допомоги та 16 тисяч 454 гривні пенсії. Таким чином, загальний дохід Остапчука Петра Миколайовича склав 45 тисяч 94 гривні. Також, сім’я Остапчук має зобов’язання у розмірі 105 тисяч 843 гривні.

Рівненська суддя має 121 тисячу гривень зобов’язань

У своїй декларації за минулий рік Кушнір Наталія Віталіївна, яка займає посаду судді Рівненського районного суду, задекларувала власні доходи та витрати. Фігурантами декларації є суддя Кушнір Наталія Віталіївна, її чоловік Кушнір Олег Григорович та сини Марян та Арсен. Детальніше дізнатися про витрати та доходи судді можна з самої декларації.

Згідно з декларацією, сім’я Кушнір володіє трьома земельними ділянками, загальною площею 2000,025 м2 та квартирою, площею 57 м2. Також Кушніри володіють двома недобудовами, а саме житловим будинком та підсобним приміщенням. Також у декларації зазначено два транспортні засоби, а саме автомобіль Волга ГАЗ -24 та Ford Transit.

За минулий рік Кушнір Наталія Віталіївна отримала 281 тисячу 356 гривень заробітної плати за основним місцем роботи, 31 гривню бонусів, 13 тисяч 138 гривень кредиту, 4 тисячі 680 гривень відшкодування по програмі кредитування та 44 тисячі 272 гривні кредитної відновлюваної лінії. За цей ж період чоловік отримав 294 тисячі 588 гривень заробітної плати за основним місцем роботи, 76 гривень бонусів та 62 тисячі 858 гривень кредитної відновлюваної лінії. Таким чином, загальних дохід судді склав 343 тисяч 477 гривень, а чоловіка 357 тисяч 522 гривні.

Також, сім’я Кушнір має зобов’язання, у розмірі 121 тисячі 573 гривень.

Рівненський суддя має дів квартири у Рівному

У своїй декларації за минулий рік Таргоній Михайло Вячеславович, який займає посаду судді Рівненського районного суду, задекларував власні доходи та витрати. Фігурантами декларації є суддя Таргоній Михайло Вячеславович та дочка Таргоній Дарія Михайлівна. Детальніше дізнатися про витрати та доходи судді можна з самої декларації.

Згідно з декларацією, Таргоній Михайло Вячеславович має дві квартири у Рівному. Загальна площа даної нерухомості складає 81,7 м2. Також у декларації зазначений транспортний засіб, а саме автомобіль ТOYOTA CAMRY, який був придбаний у 2012 році та зареєстрований на суддю.

За минулий рік суддя отримав 220 тисяч 927 гривень заробітної плати та 3 тисячі страхових виплат. Таким чином, загальний заробіток судді склав 223 тисячі 927 гривень. Відомо, що сім’я Таргоній має зобов’язання в 116 тисяч 625 гривень.

Рівненська суддя має зобов’язання в 550 тисяч

У своїй декларації за минулий рік Гладишева Христина Володимирівна, яка займає посаду судді Рівненського районного суду, задекларувала власні доходи та витрати. Фігурантами декларації є суддя Гладишева Христина Володимирівна та чоловік Гладишев Олег Олександрович. Детальніше дізнатися про витрати та доходи судді можна з самої декларації.

Згідно з декларацією, Гладишева Христина Володимирівна має квартиру у Львові. Площа даної квартири становить 67,7 м2.

За минулий рік суддя отримала 227 тисяч 976 гривень заробітної плати за основним місцем роботи та 4 тисячі 657 гривень від викладацької діяльності. Чоловік судді отримав 170 тисяч 432 гривні заробітної плати за основним місцем роботи. Таким чином, загальний заробіток судді склав 232 тисячі 633 гривні. Відомо, що сім’я Гладишевих має зобов’язання в 557 тисяч 704 гривень.

Рівненська суддя має дів земельні ділянки у Рівному

У своїй декларації за минулий рік Гнатущенко Юлія Володимирівна, яка займає посаду судді Рівненського районного суду, задекларувала власні доходи та витрати. Фігурантами декларації є суддя Гнатущенко Юлія Володимирівна та Мельник Андрій Володимирович, який не є чоловіком, але спільно проживає з суддею. Детальніше дізнатися про витрати та доходи судді можна з самої декларації.

Згідно з декларацією, суддя є власником земельної ділянки у Рівному, площею 1000 м2, квартири та житлового будинку, загальною площею 257,8 м2. Вся нерухомість знаходиться у Рівному. Також у декларації був зазначений транспортний засіб, а саме Mazda 06, придбаний на ім’я судді .

За минулий рік Гнатущенко Юлія Володимирівна отримала 208 тисяч 740 гривень заробітної плати, а Мельник Андрій Володимирович 95 тисяч 492 гривні заробітної плати за основним місцем роботи.

Exit mobile version