Колона – Cайт громадської журналістики

Сільський голова-священник підозрюваний в отриманні хабаря не задекларував землю дружини

Сільський голова-священник підозрюваний в отриманні хабаря не задекларував землю дружини

Як зазначає одне з рівненських видань, рівненський сільський голова не зазначив в декларації деякі земельні ділянки, які належать його дружині.

Сільський голова Михайло Олійник підозрюється в отриманні хабара. Вже майже два роки тривають судові процеси стосовно цього діла. Служба безпеки України інформує, що сільський голова вимагав півмільйона гривень за передачу у власність земельної ділянки, площа якої становить півтора гектара.

Олійник був затриманий два роки тому на парковці. При обшуку у чиновника вилучили коробку з хабаром. У 2016 році на чиновника була заведена справа, але вже протягом двох років вона майже не розглядається.

Як зазначають представники виконавчого комітету села Зоря, чиновник був відсторонений від посади сільського голови. Чиновник подав електронну декларацію, у якій вказав 63 тисячі гривень доходу за рік. Також у декларації був зазначений будинок, площею 150 квадратних метрів.

Карта із сайту Наші гроші

У декларації Олійник не вказав 3 земельні ділянки, загальна площа яких становить майже 0,3 гектара. Потім з’ясувалося, що ця земля належить його дружині.

Exit mobile version