Колона – Cайт громадської журналістики

Рівненська прокуратура покарає сміттєвих люстраторів

Рівненська прокуратура покарає сміттєвих люстраторів

Рівненська прокуратура покарає сміттєвих люстраторів, що в грудні відправили в сміттєвий бак Миколу Шершуна. До відповідальності притягнуть 4 осіб.

Прокуратура покарає сміттєвих люстраторів за хуліганство завдання легких травм 64-річному голові Федерації профспілок Рівненщини 8 грудня минулого року.

Як стверджують представники прокуратури, усіх учасників інциденту встановлено, вони проживають на Рівненщині. В доповнення повідомляється, що через їхні дії постраждала ще одна особа.

Нагадаємо, що Микола Шершун став випадковою жертвою “сміттярів”. Агресивно настроєні протестувальники, що вимагали люстрації Володимира Грицайчука, прийшли під стіни ОДА 8 грудня. Але в стінах обладміністрації очільника лісового господарства Рівненщини не знайшли.

Натомість Шершун, який колись обіймав посаду керівника обласного лісового господарства, і якого пов’язують з корупцією в нинішньому керівництві, потрапив до рук хуліганів. В результаті одіозний чиновник опинився в смітнику.

Прокуратура порушила справу по інциденту і два з половиною місяці шукали причетних до нього осіб. Про те, що підозрюваних буде обвинувачено, і відбудеться розгляд позову, заявила речник прокуратури Рівненщини Людмила Суржук.

Exit mobile version