Наші контакти

PR

magizin

Газобалонне обладнання — економія коштів чи переоцінена послуга?

У ритмі сучасного активного, насиченого життя обійтися без автомобіля доволі складно. І, звичайно, купуючи машину, родина передусім підраховує витрати на її утримання, обслуговування та експлуатацію.

Суттєві переваги з точки зору витрат на пальне має гбо — його встановлюють на свої автомобілі дедалі більше автовласників.

Чому ж це обладнання має таку популярність? Чи є якісь недоліки й приховані моменти? Спробуймо розібратися в доцільності й економічній обґрунтованості цієї послуги.

Вартість встановлення газобалонного обладнання

Єдиної фіксованої ціни не існує і це зрозуміло — на ціноутворення цієї послуги впливає і модель автомобіля, і вартість обладнання, і ціна роботи.

Перед тим, як прийняти остаточне рішення про переобладнання свого автомобіля, варто приблизно підрахувати, скільки кілометрів проїжджає ваше авто за місяць. Адже, якщо ви використовуєте машину лише вряди-годи і для поїздок на невеликі відстані, то немає сенсу витрачати чималу суму коштів на переробку. І також, слід поцікавитися, скільки газу споживатиме ваш автомобіль. Якщо ваш автомобіль належить до моделей А-класу, то економія буде мінімальною, адже й бензину він споживає небагато. Зробивши подібні нескладні підрахунки, ви зможете оцінити, за який час окупиться ваше капіталовкладення і чи загалом варто це робити.

Якщо ж ви остаточно прийшли до висновку, що варто спробувати — шукайте газове обладнання в Хмельницькому на List.in.ua — ви одразу оціните переваги швидкого й зручного пошуку оптимального сервісу, що спеціалізується на установці ГБО.

Недоліки ГБО

Попри чималий ряд переваг, установка ГБО має і свої недоліки:

  • необхідно виділити певну суму коштів, а вона доволі суттєва, на процес переобладнання і необхідні пристрої й комплектуючі;
  • в автомобілі система ГБО займає доволі багато місця — зазвичай, «жертвують» площею багажного відділення;
  • дещо зменшується потужність двигуна;
  • в холодну пору року, коли температура повітря опускається нижче 50С, не рекомендується запускати двигун автомобіля.

Переваги газобалонного обладнання

Якщо перелік недоліків доволі короткий, то переваг такі системи мають чимало — саме цим і пояснюється їхня популярність:

  • економія на пальному — напевно, найголовніша перевага, задля якої і відбувається процес переобладнання машини;
  • процес установки ГБО не вимагає втручання в роботу двигуна та не потребує його конструктивних змін;
  • суттєво збільшується період міжремонтної діагностики;
  • продовжується строк використання мастила;
  • зменшується кількість вихлопних газів, а самі гази є чистішими, якщо порівнювати із бензиновим.

Звичайно, усі ці переваги справедливі, якщо довірити процес установки ГБО досвідченим професіоналам та відповідальним спеціалістам. Уникайте випадкових майстрів та сервісів із сумнівною репутацією та негативними відгуками клієнтів. Адже мова йде не лише про економні й комфортні, а й безпечні поїздки.

Відкрити матеріал


Прокоментувати

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

03.08.2022
27.06.2022
18.02.2022
13.10.2020
21.08.2020
11.08.2020
30.07.2020
20.07.2020
17.04.2020
03.04.2020
29.01.2020
24.12.2019
12.12.2019
29.07.2019
Вверх