Наші контакти

PR

magizin

Чароділ всі частини — Карпатська краса й магія

Кращого способу для українців провести час наодинці зі своїми думками, послухати спів пташок, шелест листя, помилуватися чарівною природою в її первозданній красі, ніж прогулянка чи повноцінний кількаденний відпочинок із ночівлею та зустрічами світанків у Карпатах годі собі й уявити. Це місце оспіване у різний спосіб численними митцями, про Карпатські гори побутує безліч легенд, щороку неосяжні бескиди милують око тисячам туристів. Можливо, ви вже чули щось незвичайне про гуцульські традиції життя та побуту, знаєте про ці гори вірші напам’ять чи співаєте ліричних пісень. Але Видавничий дім «Школа» пропонує вам взяти у мандрівку ще й книги, події яких за сюжетом розгортаються в самому центрі Карпат, зображуючи при цьому читачеві їхній колорит із досі невідомого боку.

Наталія Щерба серія Чароділ

Талановита сучасна письменниця, авторка пречудових серій «Часодії», «Лунастри», книги «Королева часу» Наталія Щерба створила серію «Чароділ», яка у листопаді 2015 року вперше вийшла в перекладі українською мовою — захопливу історію, яка відразу зачарувала фанатів жанру фентезі.

Вам потрібно обов’язково знати послідовність частин цього фентезі-циклу, щоб Чароділ купити й отримати купу приємних вражень від читання:

  1. Чародільский браслет — початок розповіді про життя звичайної дівчини, гарненької білявки Тетяни Окраєць, життя якої вмить сповнили казкові перетворення, мандри, чари, таємниці, незліченні пригоди. І все через отриманий від прабабці-відьми спадок — коштовний старовинний срібний браслет у вигляді ящірки…
  2. Чароділ Чародільский князь — друга частина трилогії: пригоди у серці Карпат тривають, напруга посилюється, смертельних небезпек та загроз зусібіч дедалі то більшає, але героїня мужньо протистоїть злу, бореться з лихими істотами й не припиняє пошуку шляху, який приведе до містичного Чародолу.
  3. Чароділ Чародільский град: остання книга цього фентезійного циклу. Після того, як Каве Лізард заволоділа Золотим Ключем, який дозволить розгадати історію зниклого Златограда, вона змушена боротися з численними ворогами, серед яких і Чародільський князь. Чароділ 3 частина — історія про друзів та недоброзичливців, про надію на перемогу у смертельному двобої; відповіді на всі питання, які накопичилися протягом попередніх двох книг.

Зверніть увагу, що Видавничий дім «Школа» реалізує свої книги лише в паперовому варіанті: якщо раптом у вас виникне бажання серію Чароділ читати онлайн українською, зробити це законним способом не вийде. Щодо піратських примірників, на які раптом можна натрапити у соціальних мережах, різних фан-спільнотах або на тематичних форумах, в каналах у Telegram чи на будь-якому сайті: видавництво активно бореться із цим, адже над кожним виданням працювало чимало людей, робота яких має бути гідно оцінена. Згадайте про це, перш ніж писати у пошуку «Чароділ скачати українською» — краще завітайте на офіційний сайт видавця цієї фентезі-історії від Наталії Щерби у розділ Блог / Живе спілкування, де ви завжди можете прочитати огляди книг та навіть цитати — найцікавіші, сповнені інтриг текстові уривки.

Нехай Чароділ всі частини зачарує вас своєю магічною таємничістю, а читання залишить по собі приємний посмак!

Відкрити матеріал


Прокоментувати

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

03.08.2022
27.06.2022
18.02.2022
13.10.2020
21.08.2020
11.08.2020
30.07.2020
20.07.2020
17.04.2020
03.04.2020
29.01.2020
24.12.2019
12.12.2019
29.07.2019
Вверх