Колона – Cайт громадської журналістики

В Тернополі Koza Music Battle отримала перших 4 півфіналістів

Тернопільський музичний конкурс молодих гуртів Koza Music Battle має фаворитів з Одеси, Чернівців, Львова та Франківська.

Koza Music Battle – це щорічний музичний конкурс, що проходить в Тернополі. На конкурсі виступають молоді та маловідомі гурти з усіх куточків країни, що пишуть музику в різних жанрах. Переважно конкурс приваблює рок-виконавців.

Всього у півфінальну стадію Koza Music Battle мають пройти вісім гуртів, і поки що імена решти виконавців невідомі.

Серед чотирьох уже відомих учасників півфіналу – львівські Machu Picchu, послідовники інді-року, The Brothers, гаражний рок-дует, Колір, дует одеських інді-фолк виконавиць, а також франківські панк-рокери Fifty/Fifty.

Цього року організатори отримали 97 заявок на участь від гуртів з різних міст. Для переможця організатори обіцяють 3000 гривень в якості гран-прі, студійну сесію для трьох пісень, а також виступ на сцені найбільшого Тернопільського фестивалю Файне місто – на гала-концерті.

Всі виступи та відбір конкурсантів проходить в тернопільському барі Коза, який і дав назву конкурсу. Організатори запрошують всіх бажаючих на прослуховування гуртів, адже вхід до бару та сцени – безкоштовний. Деталі – тут.

Exit mobile version