Колона – Cайт громадської журналістики

Фракцію “Громадський контроль” розформовано

Керівник партії “Громадський контроль” у Рівнераді повідомив про припинення діяльності фракції. Роман Денисюк серед причин розпуску фракції називає особисту гру обранців, які потрапили по списку партії “Громадський контроль”.

[quote style=’2′ cite=”]За рішеням керівництва партії розпущено фракцію “Громадський контроль”[/quote]

“Прийняв рішення розпустити фракцію “Громадський контроль” в Рівненській міській раді. Це не легке рішення, але треба поставити крапку в цій псевдоєдності. Очоливши після виборів партію “ВО “Громадський контроль”, сформував перед собою чітку ціль: продукувати та реалізовувати максимум хороших ідей для розвитку свого рідного міста і не допускати прийняття рішень, які так чи інакше можуть зашкодити рівнянам. Саме через це у Рівному з’явилися громадська приймальня, безкоштовні юридичні консультації, електронні петиції, земельна інвентаризація, Громадський бюджет, тощо. Це все мало стати основою для гуртування депутатів. Але підбивши підсумки виконання рішень фракції за 2016-2017 роки, зрозумів, що більшість “громадських” обранців почали грати в особисту гру, тим самим нехтуючи цінності всієї команди, яка привела їх до перемоги. “Громадський контроль” і далі провжить працювати задля розвитку міста та зробить все, щоб об’єднати найкращих … Далі буде)” – написав Роман Денисюк на своїй сторінці.

Нагадаємо, що до фракції “Громадський контроль” входило п’ять депутатів:

  1. Євтушенко Святослав – перший у списку партії.
  2. Романюк Любов
  3. Стельмащук Святослав
  4. Чубай Тетяна
  5. Яворський Роман

Сьогодні на сесії міської ради Роман Денисюк оголосив свою заяву про розпуск фракції у міській раді, про те призидія ради не оголосила про припинення діяльності фракції. Секретар міської ради Сергій Паладійчук, сказав про те, що розпуск фракції передбачає процедурні кроки, які потрібно виконати.
Далі буде…

 

Exit mobile version