Колона – Cайт громадської журналістики

Джамала зізналася про любов до міста Львів (+ВІДЕО)

Львів

Співачка відвідала столицю Галичини з концертом. Джамала зізналася, що вважає Львів найчарівнішим містом України.

Джамала зізналася для видання 032.ua, що любить Львів та вважає його найкращим з-поміж усіх міст України. З журналістами вона спілкувалася після свого концерту, який влаштували у Львівській опері. Після концерту вона назвала Львів найчарівнішим містом, номером першим серед усіх українських міст і додала, що не говорить такого в інших містах.

Джамала, 1944

Львівський національний академічний театр опери та балету імені Соломії Крушельницької приймав гостей з 19:00, вчора, 12 квітня.

Серед пісень, які почули львів’яни, в основному були композиції з нового альбому Джамали, що отримав назву “Подих”. Також Львів почув живе виконання конкурсної пісні “1944”, яку співачка повезе у шведську столицю Стокгольм на найбільше пісенне змагання Європи – Євробачення.

Джамала також зауважила незадовго до концерту, що під час виступу вперше виконає на сцені цю пісню у Львові. Для співачки символічним також здався той факт, що рівно за місяць вона виконає “1944” у Стокгольмі, це станеться 12 травня.

Слід додати, що відразу після Євробачення 2016 у Львові заплановано ще один концерт Джамали, який відбудеться через тиждень після закінчення пісенного конкурсу.

Пропонуємо вашій увазі відеозапис виконання пісні “1944” на відборі до конкурсу Євробачення 2016, на якому Джамала здобула права виступати від імені України.

Exit mobile version