Наші контакти

    Колона – Cайт громадської журналістики

    Головне зображення ілюстративне

    Культура

    Дайджест нової музики за серпень +2015

    Дайджест нової музики

    Серпень був дуже спекотним, як по погоді, так і за новими релізами від давно відомих нам музикантів, особливо в жанрі року. Багато хорошої музики з’явилося за місяць, але ми постаралися відібрати в наш дайджест нової музики найдостойнішу. Підключайте навушники або акустику і почнемо слухати.

    Дайджест нової музики: Saint Asonia – Saint Asonia


    Окремий проект Адама Гонтье, вокаліста всім відомої Three Days Grace. Пускай альбом вийшов 31 липня, але ми не могли його упустити, адже за рівнем новинка не поступається легендарному One X, з невеликою домішкою нового звучання. Слухається набагато приємніше ніж останні роботи від Three Days Grace, особливо Human.

    iTunes

    Google Play

    Дайджест нової музики: Luke Bryan – Kill The Lights

    Спокійне і приємне сучасне кантрі. Альбом прослуховується на одному диханні, музика відпочивальниця, якраз для того, щоб прийти ввечері додому, включити подібну на акустиці і паралельно займатися своїми справами.

    iTunes

    Google Play

    Дайджест нової музики: The Mynabirds – Lovers Know

    Ніжна і приємна музика з жіночим вокалом, щось спільне відстежується за MS MR і Of Monsters And Man. Спостерігається в композиціях дисторшн і красива гра зі стерео. Альбом є подарунком для тих, хто цінує мелодійну, якісну і спокійну музику.

    iTunes

    Google Play

    Дайджест нової музики: The Phoenix Foundation – Give Up Your Dreams

    Чудова інді, яке заворожує своїм саундом і манерою оповіді. Якщо ви хочете познайомиться з інді-музикою, це якраз ідеальний варіант, для інших – чудовий альбом талановитих хлопців.

    iTunes

    Google Play

    Дайджест нової музики: Night Beds – Ivywild

    Такий собі фолк-інді з домішкою електроніки, інструментал та альтернативної музики. Слухається на одному диханні впродовж всього альбому. Звучання заманює своєю м’якістю і глибиною.

    iTunes

    Google Play

    Дайджест нової музики: Bullet For My Valentine – Venom

    Не здається абсолютно банда – що перший альбом тримаємо марку, що останній. Venom вийшов драйвовим, жорстким і при цьому музичним і мелодійним. Притаманні нові нотки для валлійців, що помітно в Worthless, але саунд в здебільшого не помінявся – це дуже радує. Альбом грає в постійною схемою “зараз ми будемо багато кричати, але не переживайте, далі піде красивий вокал і програш”. І саме останнє в свій час привернуло мене до музики Bullet For My Valentine, адже подібна Крик-какофонія не для моїх вух. Так що якщо хтось небудь боїться таких слів як хеві-метал, металкор і треш-метал, то можете спробувати саме з даною заводний групи, вона вас сильно не образить.

    iTunes

    Google Play 

    Дайджест нової музики: Rayland Baxter – Imaginary Man

    Той випадок, коли блюз хочеться слухати протягом усього дня і представляти кожну струну інструментів, які відіграються в альбомі. Якісний альтернативний блюз-рок, при записі якого явно біля пробігали The Black Keys.

    iTunes

    Google Play 

    Дайджест нової музики: Vintage Trouble – 1 Hopeful Rd

    Відмінний і якісний олдскульний рок, за яким я вже встиг скучить. Dire Straits явно вплинули на музику цих хлопців. Раджу тим, кому вже в печінках сидить сучасна електроніка і біти.

    iTunes

    Google Play 

    Дайджест нової музики: The Good Life – Everybody’s Coming Down

    Такі собі сучасні Pixies, в яких присутнє дух свободи і расхлебанності. Звучання гаражне, але при цьому витримано в єдиному стилі і якісно записано. Саме таким альтернативний рок багато і представляють.

    iTunes

    Google Play 

    Дайджест нової музики: FKA twigs – M3LL155X

    Наше життя дуже дивна штука, рівно як і музика у Талії Дебретт Барнетт, також відомої як FKA twigs.Британська неординарна особистість є автором, виконавцем і танцівницею. Від її творінь тягне чимось темним і іноді навіть страшним, але і справді геніальним. Як зараз пам’ятаю, наскільки мене вразив перший альбом LP1, який я заслухав до дірок, адже даний тріп-хоп справді заворожує.M3LL155X, що означає Mellissa, не зовсім альбом, а просто EP складається з 5 треків. Особисто для мене всі ці пісні дуже дивні, але, як не крути, вони заслуговують на увагу. А взагалі, настійно рекомендую послухати LP1, чого тільки варта Two Weeks, від якого мурашки біжать по шкірі стадом.

    iTunes

    Google Play

    Дайджест нової музики: Neck Deep – Life’s Not Out To Get You

    Якщо ви любите якісний поп-панк, то навіть і не думайте пропускати друге студійник від молодої банди Neck Deep. Група часто виступає разом з A Day to Remember, що вже заслуговує на повагу, та й музика з останньою схожа, тільки більш м’яка (нехай вас не лякає різкий Ctiizens Of Earth).

    iTunes

    Google Play

    Дайджест нової музики: The Sword – High Country

    Дізнавшись про те, що виходить новий альбом від The ​​Sword, я вирішив познайомиться з творчістю хеві-метал групи. Прослухавши минулий альбом я зрозумів, що музика просто вогонь, саме той рок, який всі любили разом з великим Оззі, Джудас Пріст, AC / DC і Кісс. Така музика особисто мені наповнює вени кров’ю і додає сил, вже тільки за це я раджу вам також познайомиться з The Sword, остання їх платівка High Conutry якраз хороший привід.

    iTunes

    Google Play 

    Дайджест нової музики: Disturbed – Immortalized

    Минуло цілих п’ять з випуску останнього альбому хеві-метал групи Disturbed. І ось прийшов час для нового релізу, який величаво названий Immortalized. Деякі зарубіжні портали, наприклад, Consequence of Sound, посварили альбом і назвали його відповідним лише для справжніх фанатів. Я б так категорично не сказав, альбом гарний, з фірмовим напористим звучанням і стилем. Деякі треки приносять нові мотиви і відмінно вписуються в концепцію такого тяжеляка.

    iTunes

    Google Play

    Дайджест нової музики: POD – The Awakening

    Початок 2000-х добре мені запам’яталися нью-металом від Limp Bizkit, Papa Roach і POD. Саме останні і представили свою нову платівку в кінці серпня. Банда не захотіла йти у всіх на поводу і додавати в свою музику електроніку та іншу нісенітницю, перед нами найчистіший нью-метал, той який ми могли чути раніше від вищеперелічених груп. За звучанням це старі добрі Payable on Death з речитативом, криком і своїм фірмовим стилем. Альбом розповідає історію блукаючої людини, яка задається вічними питаннями і знаходить в кінці відповідь. Від першого треку просто мурашки по шкірі йдуть.

    iTunes

    Google Play

    Дайджест нової музики: Bon Jovi – Burning Bridges

    Є багато жанрів, різних виконавців, музичних течій і подібного. А є Bon Jovi – нестаріючий колектив з вічно молодим Джоном Бон Джові в ролі вокаліста. Кожен альбом групи дуже схожий з попереднім і наступним, але ніхто ніколи не дорікне музикантів в тому, що їхня музика погана чи вже набридла за більш ніж 30 років на сцені. Точно така ж ситуація з платівкою Burning Bridges. Начебто ми подібне вже чули, але як же приємно заново почути голос Джона і стару знайому музику.

    Відкрити матеріал


    Прокоментувати

    Leave a Reply

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

      09.01.2024
      Сьогодні
      06.11.2023
      02.11.2023
      24.09.2023
      03.10.2022
      21.08.2022
      03.05.2022
      20.04.2022
      08.03.2022
      27.05.2021
      23.05.2021
      30.04.2021
      29.04.2021
      01.04.2021
      Вверх