Наші контакти

    Колона – Cайт громадської журналістики

    Головне зображення ілюстративне

    Новини

    Секс – що найбільше дратує жінок в ліжку?

    12% жінок постійно стикаються з тим, що чоловік під час сексу веде себе не так, як їм хотілося б. З чимось вони миритися готові, а от з дечим, категорично не згодні і навіть можуть через це порвати з партнером. Найважливіші, на погляд жінок, чоловічі помилки в ліжку, дізналися експерти Міжнародної мережі «Тренінг-центр», провівши опитування серед 574 респонденток.
    95% жінок так чи інакше мусили стикалися з відразливою поведінкою кавалера в ліжку.

    Рейтинг чоловічих інтимних помилок в сексі очолили: швидкий секс (40%) і погана гігієна (34%), а серед інших проблем, з якими жінки готові миритися, лідирують задовга прелюдія (26%) і розмови «про їхніх колишніх» (18%).
    На думку жінок, найчастіше чоловіки помиляються вже на попередньому етапі відносин (59%). Втричі менше дам незадоволені поведінкою кавалера після інтимної близькості (18%), а тих, хто вважає, що найбільше промахів сильна стать здійснює безпосередньо під час сексу, виявилося 23%.
    Статевий акт без прелюдії – секс на вітер
    Найсерйознішою помилкою в ліжку більшість жінок визнали статевий акт без прелюдії (40%). Друге місце несподівано дісталося недостатній гігієні або її повної відсутності (34%). На «скорострілів» поскаржилися 8% дам, а замикають п’ятірку лідерів рейтингу одноманітний секс з відсутністю бажання експериментувати (6%) і любов кавалера до неприємних для жінки видів сексу (3%). Всупереч усім стереотипам, замкнутість після сексу відштовхує лише 3%, а грубість і надмірна наполегливість – 2% респонденток. Найменше з всього дівчат хвилюють рідкісний прояв бажання з боку обранця, а також його постійні розпитування або розповіді про своїх колишніх партнерів (по 0,2%).
    Враховуючи, що більшості жінок не подобається швидкий секс, перше місце в списку простимих помилок в ліжку вони очікувано віддали занадто довгій прелюдії (26%). Крім того, пані лояльно поставляться до розмов кавалера «про колишніх» (18%) і «погляду в себе» після сексу (12%). Найменше з всього дівчата готові терпіти проблеми з гігієною і рідкісний прояв бажання (по 2%), а також грубість і надмірну наполегливість (1%).
    Не можеш – навчимо
    Незважаючи на те, що «постільні» претензії до сильної статі мають практично всі жінки, розлучалися з партнером через сексуальну несумісності 33% опитаних, у той час, як інтим ніколи не ставав причиною розриву для 57%. На питання про те, що для них важливіше – хороший секс або відносини, більше половини респонденток впевнено віддали голос відносинам (56%). Втричі менше дам, навпаки, віддадуть перевагу прекрасний секс (19%), а 25% бескомромісні і чекають від партнера гармонії і в житті, і в інтимі. Цікаво, що найбільша частка тих, для кого важливіше відносини – серед жінок з «сімейним стажем» більше 5 років. Інтимну сферу ставлять в основу ті, хто зустрічається з чоловіком недавно, а «ідеалістки» переважають серед самотніх дівчат і тих, хто знаходиться у вільних відносинах.
    Проте, абсолютна більшість жінок готові вживати дії, щоб навчити чоловіка потрібним для себе постільним навичкам (98%). Основним методом перетворення партнера в ідеального коханця респондентки вважають шлях експериментів, проб і помилок (61%). 30% переконані, що не потрібно винаходити велосипед і слід скористатися вже перевіреними способами, а не дали чоловікам жодного шансу на виправлення всього 3% опитаних.
    На думку жінок, чоловіки в цілому зазвичай відкриті до навчання – 74% респонденток вважають, що якщо вони будуть давати рекомендації партнеру в ліжку, він їх зрозуміє і постарається бути краще. 5% побоюються, що після секс-лікнепу кавалер образиться і почне комплексувати, а 2% – що поставиться до рекомендацій з недовірою і не зрозуміє спроби «сексуальної освіти».
    Втім, на думку експертів, чоловік, котрий готовий активно вчитися сексу і тим більше ще й відвідувати для цього якісь спеціальні курси – явище настільки ж рідкісне, як і сніг в Африці.
    «По-перше, публічно зізнатися, що він чогось не вміє в сексі, для сильної статі накшталт визнанню чоловічої неспроможності. По-друге, психологічні та фізіологічні тонкощі самого навчання є невимовним випробуванням. Якщо для більшості дівчат освоїти якісь нові техніки в групі не складає жодної проблеми, навпаки – це весело, і в процесі можна ще попліткувати з подругами, обмінятися досвідом, то компанія брутальних чоловіків, що сидять за столиками і разом стимулють точку G на якомусь тренажері, виглядала б щонайменше дивно, – коментує провідний російський секс-коуч Катерина Любимова. – Тому найчастіше саме жінки є ініціаторами якихось змін в інтимному житті пари. Працюючих методів навчання партнера секс-технікам доволі багато, але назавжди важливо запам’ятати, що основою будь-яких змін і гармонійною частиною інтимного життя в цілому є відносини, і перш за все – довіра, коли пара готова відкрито обговорювати свої проблеми і шукати шляхи їх вирішення разом, розвиватися і пробувати нове » .
    Відкрити матеріал


    Прокоментувати

    Leave a Reply

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

      09.01.2024
      Сьогодні
      06.11.2023
      02.11.2023
      24.09.2023
      03.10.2022
      21.08.2022
      03.05.2022
      20.04.2022
      08.03.2022
      27.05.2021
      23.05.2021
      30.04.2021
      29.04.2021
      01.04.2021
      Вверх