Наші контакти

    Колона – Cайт громадської журналістики

    гроші гривні сто гривень
    Головне зображення ілюстративне

    Гроші

    Монетка на багатство

    Ви можете не вірити в чари і ефективність ритуалів. Як знати. У такому випадку повірте, що той позитивний настрій і та впевненість, що приносить вам ритуал, все одно дасть плоди. Навіть запеклому матеріалісту. А якщо ви не проти «пошаманити», то давайте зробимо собі простий і дієвий талісман на залучення грошиків.

    Як купити квартиру?

    «Абра – Кадабра», або «Гроші прийдіть!»

    Талісман «чарівна монетка» можна використовувати з різними цілями. Приміром, ви можете зробити собі таку монетку, якщо потрібно терміново вирішити фінансову проблему. Також вона буде корисна для забезпечення стабільного доходу. Але при різних цілях «ритуалів» ми будемо робити його трохи по-різному. Сьогодні ми поговоримо про ситуації, коли гроші потрібні прямо зараз.

    Викладіть гроші на стіл і запаліть свічку

    Терміново потрібні гроші!

    Витрусіть дрібниця зі свого гаманця або скарбнички. Або наскрібши по кишенях і шухлядках і напевно знайдете кілька монет. Розкладіть їх на столі і проведіть над ними рукою, не торкаючись. Ви відчуєте, що монетки викликають різні відчуття.Одні здаються відразливими, а інші – милими і досить доброзичливими.Вибираємо найпривабливішу монетку. Її гідність, новизна чи естетичні характеристики нас не цікавлять. Вибираємо ту, яка нам приємна.

    А тепер запалюємо свічку, беремо монетку в руку, даруємо їй трохи тепла своєї долоні і починаємо їй четно і методично розповідати, що за проблема виникла, чому гроші знадобилися так терміново і яка сума потрібна.

    Треба просто попросити монетку

    Після того, як ви їй все розповіли, попросіть її вирішити це питання і закликати своїх побратимів вам на допомогу. Після чого покладіть її в гаманець (окремо від інших монет і купюр), кошелечек покладіть поруч зі свічок і коли відчуєте, що все зроблено добре і правильно і що монетка зрозуміла, чого ви від неї чекаєте, погасіть свічку. Можете хлопнути в долоні, тупнути ногою або зробити якийсь інший завершальний жест, щоб поставити крапку в ритуалі і дати силу його магії.

    Краще робити ритуал на ніч. закінчивши його, відправляйтеся спати знаючи, що ваша проблема вже вирішена. Поки ви спите, всі ваші запитання вирішить чарівна монетка.

    Ось так просто гроші приходять самі!

    Джерело: webblaknot.biz

    Відкрити матеріал


    Прокоментувати

    Leave a Reply

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

      09.01.2024
      Сьогодні
      06.11.2023
      02.11.2023
      24.09.2023
      03.10.2022
      21.08.2022
      03.05.2022
      20.04.2022
      08.03.2022
      27.05.2021
      23.05.2021
      30.04.2021
      29.04.2021
      01.04.2021
      Вверх