Колона – Cайт громадської журналістики

Яка улюблена страва новообраного Президента України?

Хочеш вгадати, що полюбляє Порошенко? Гадаєш, раз його підприємство є найбільшим виробником кондитерських виробів в Україні, то Порошенко обожнює шоколад? Помиляєшся, солодкого , до речі, Петро Олексійович не любить.

Його дружина Марина якось зізналася в одному інтерв’ю, що улюблена страва Порошенка – це гречана каша з котлетою і солоним огірком.

Просто і зі смаком. Якщо ти бажаєш поекспериментувати над цією натуральною і корисною українською стравою, тобі допоможе tochka.net, запропонувавши рецепт незвичайних котлет і розсипчастої ароматної гречаної каші.
Гречана каша – інгредієнти:

• 200 г гречаної крупи,

• 400 мл води,

• 100 г вершкового масла,

• сіль за смаком.

Гречана каша – приготування:

Гречану крупу перебери і ретельно промий.

Гречку залий водою і постав на вогонь. Доведи до кипіння, посоли і зменшити вогонь. Вари гречану кашу під кришкою на повільному вогні приблизно 25-30 хвилин, поки не всмокчеться вся вода.

У кашу додай масло, закутай каструлю ковдрою і залиш настоюватися на 1 годину. А тим часом приготуй до гречаної каші котлети.

Котлети яблучно-м’ясні – інгредієнти:

Котлети яблучно-м’ясні – приготування:

Приготуй фарш для котлет. М’ясо, бекон, цибулю і часник пропусти через м’ясорубку.

Яблуко очисти від шкірки і насіння, потри на середній тертці і додай у м’ясний фарш.

Туди ж вбий яйце, посоли, поперчи, додати спеції. Гарненько перемішай і відбий фарш і сформуй із нього котлети.

Застели деко папером для випічки, трохи змащеним олією. Виклади на нього котлети і відправляй у розігріту до 180°C духовку. Випікай котлети приблизно 20 хвилин до золотистої скоринки.

Готові котлети зніми з дека і подавай гарячими із уже підоспілою кашею і малосольними огірочками або свіжими овочами з власного городу.

Смачного!

Джерело: Lady

Exit mobile version