Колона – Cайт громадської журналістики

Ягелка стурбований своїм майбутнім у збірної

міні-футбол

міні-футбол

32-річний захисник Евертона Філ Ягелка не впевнений, що йому вдасться повернути місце в стартовому складі збірної Англії після невдалого виступу на чемпіонаті світу в Бразилії.

Філ був одним з найбільш критикованих гравців в складі Трьох Львів під час турніру в Бразилії, на якому англійці не зуміли подолати груповий етап.
У першому матчі кваліфікації Євро-2016 проти Швейцарії місце Ягелки в центрі захисту зайняв гравець МЮ Філ Джонс, і Англія не пропустила, здобувши перемогу з рахунком 2: 0.

“Я не відчуваю себе цілком упевнено, – зізнався Ягелка The Independent – .. Рішення приймає тренер Все, що я можу зробити, це добре грати за Евертон”.

“Це, м’яко кажучи, не найприємніше відчуття, але менеджер робить те, що вважає за потрібне. Якщо він хоче будувати команду на майбутнє, це не зіграє мені на руку”.

“Багато гравців можуть виступати за Англію Не в цьому справа Ми всі є частиною команди, і якщо менеджер приймає рішення, з цим потрібно змиритися Філ Джонс з Манчестер Юнайтед -…. Це висхідна зірка, за яку заплатили багато грошей Якщо дивитися в майбутнє , для таких гравців важливий ігровий досвід “.

Exit mobile version