Колона – Cайт громадської журналістики

Хто кого “обнімав” на сесії Рівненської облради (Фото)

Хто кого “обнімав” на сесії Рівненської облради (Фото)

Минулого тижня відбулась сесія Рівненської обласної ради, на якій було обрано нового голову цієї ж ради. Але після сесії партійне керівництво партії “Коса”, заявило що новообраний голова напише заяву про складання своїх повноважень. 

Такі кроки опозиційної партії на всеукраїнському рівні викликало “посмішку” і дало мотиви здогадуватись що на місці когось “розвели”.

Зараз я не писатиму про формальні рішення, про кулуарні домовленості та про політичний шпагат у виконанні “курки”. Відкриваю політичний таблоїд на сайті громадської журналістики.

Отже, 9 вересня сесія облради розпочалась, але із запізненням.
Не буду натякати на деякі моменти, але на фото місця Радикальної партії.

Першу частину сесії депутати присвятили обранню голови обласної ради та його заступника. Нагадаю, що головою Рівненської облради було обрано депутата від “Батьківщини” Миколу Драганчука, а його заступником екс-голову облради від “Солідарності” Олександра Корнійчука.

Варто зазначити, що на ці “сурові” у Рівненській області посади була серйозна конкуренція. На кожну посаду по одній кандидатурі.

Ось такий результат перемовин до сесії. Але далі про те, хто і кого?!

Перед голосуванням за Драганчука на сесію облради встиг забігти “цар”. Всі ж його знають і поважають, виходячи із обіймів та привітань із своїми колегами.


На фото депутат Олександр Данильчук та екс – голова за рішенням суду Володимир Ковальчук.

Далі було багато обійм із усіма фракціями в обласній раді у виконанні Данильчука Олександра.

Рухаємось далі.
В Рівненській політиці всі точно знають, що спочатку виникла Курка а після яйце. Це філософія, одної із партій із якою я перетнувся на майдані.

На фото момент керівник Рівненської обласної організації “Батьківщина” Микола Кучерук перекидається словами із Володимиром Ковальчуком. Я знаю що підслухати не красиво, але я випадково почув що Микола Герасимович наполегливо сказав Ковальчуку: -“Я зможу!”. Може це і не про вибори голови обласної ради.


Обмін думками відбувся під час підготовки до голосування і у фракції БПП, яка тепер стала “чучуть” меншою.


Депутат “Шахіст” дуже частенько перед голосуванням спілкувався майже із усіма фракціями в облраді.

Деякі депутати не “палились” обіймами, вони все вирішували по телефону. “Месенджер рулить”. На фото Ширяєв Олександр, депутат із Радикальної партії. Чесно так вийшло, що його тільки із телефоном зафіксував. Хоч там інші із смартфонами шифрувались. Думаю цей депутат просто спілкується із знайомими з містом Дніпро, в якому він приписаний.

І на кінець, запам’ятайте в обличчя новообраного голову облради Миколу Драганчука. 

 Ось такий політ-таблоїд по-рівненські. Зайшов на пару годин і скільки цікавого помітив. А ще скільки, залишилось поза моїм оком.

Від автора.

Вперше пишу матеріал у такому стилі, тому якщо що підказуйте кого краще брати “під приціл”. Але пам’ятайте, що це сарказм і не більше. Завтра чекайте матеріалу про все те, що насправді відбулось навіть із думками експертів.

Автор: Віталій Примак

Exit mobile version