Колона – Cайт громадської журналістики

Волинські податківці купують папір на суму в 735 тисяч гривень

гроші гривні сто гривень

На порталі «Прозорро» була опублікована інформація про те, що ГУ ДФС Волинської області планує підписати договір з підприємством «Офісмакс Україна», стосовно закупівлі паперу на суму 735 тисяч гривень.

Новини Волині, повідомляють, що на торгах, які відбулися 24.05.2018 року, були присутні три підприємства. Кожна з фірм пропонувала різний папір з різними властивостями.

Одна з фірм пропонувала папір за 702 тисячі гривень, але пропозиція була відхилена, тому що запропонований папір не відповідав вимогам, поставленим замовником. Пропозиція другої компанії була відхилена по такій самій причині.

Переможцем тендеру стало підприємство під назвою «Офісмакс». «Офісмакс» запропонував папір, вартістю 735 тисяч гривень. Папір повністю відповідав вимогам замовника. Ціна паперу за одну пачку становила 81 гривня 66 копійок.

Одна з компаній була незадоволена результатами тендеру, і у десятиденний строк звернулася до АМКУ, щоб оскаржити рішення замовника. За словами фірми, «переможець» пропонував папір невідповідної якості. Скарга була не прийнята.

Джерело nashigroshi.org

Exit mobile version