Колона – Cайт громадської журналістики

VIP Тернопіль на Лізі сміху згадали у виступі НК Верес (ВІДЕО)

"VIP Тернополь" на "Лізі сміху" згадали у виступі НК "Верес" (ВІДЕО)

Тернопільська команда VIP Тернопіль у виступі на гумористичному шоу “Ліга сміху” згадали про силу народної футбольної команди “ВЕРЕС”. В одному із виступів гуморист згадав про рівненській футбольний клуб.

Віктор Гевко в номері який представляв VIP Тернопіль, згадав про гру рівненської  команди із тернопільським суперником. Мова йде про тернопільську команду – “Нива”. 

[quote style=’1′ cite=”]Віктор в номері грав чоловіка який перестав бити свою жінку за те, що вона його не дратує. Коли ведучий “Володька ТВ” запитав його чому перестав бити жінку, герой сказав, що все через гру тернопільської “Ниви” та рівненського НК “Верес”. А саме через те, що він своїй команді допомагав грати кидаючи каміння у суперника.[/quote]

На відео описана згадка з 6:00 хвилини.

Нагадуємо, що команда VIP Тернопіль залишилась у проекті “Ліга сміху”. Команда виграла в “суху” четверту гру  другого сезону Ліги Сміху.

Також, тернопільська команда у 2015 році грала у гумористичному турнірі “Ліга сміху”. VIP протримались до 1/2 фіналу. Наразі команда впевнено виступає у цьогорічному сезоні, та отримує багато компліментів від членів журі.

 

Exit mobile version