Колона – Cайт громадської журналістики

Відкритий додатковий набір на тренінги “Університету громадянської активності” в Рівному

Університету громадянської активності

19 та 26 березня у Рівному відбудуться соціальні тренінги проекту «Університет громадянської активності» для учасників з Рівного та Костополя.  Проект проводить громадська організація «Антикорупційний моніторинг» спільно з Рівненською ОДА за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США. Тренінги відбудуться у InfoHUB (м. Рівне, вул. Словацького, 3-А).

Тренери проекту: журналісти-розслідувачі Тетяна Кушнірук та Ферар Ольга, керівники громадських організацій «Молодь – Діє» Віталій Примак та «За чесний тендер» Svyatoslav Klichuk.
Теми тренінгу: інструменти громадського контролю за роботою влади, особливості отримання публічної інформації, електронні сервіси громадського контролю, самоорганізація громадських ініціатив, оскарження дій чи бездіяльності органів влади, протидія та запобігання корупції на місцевому рівні.
Учасниками тренінгів “Університету” в Рівненській області вже стали 140 активних громадян. Участь у тренінгах безкоштовно. Необхідно лише заповнити коротку реєстраційну форму: https://goo.gl/forms/W3cWSo5mA6HSfj033

______

Проект здійснюється за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов`язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Exit mobile version