Колона – Cайт громадської журналістики

В Ужгороді відбувся щорічний фестиваль БулькФест

Cьогодні у Данії стартує Євробачення 2014 року, Презентовано сцену міжнародного конкурсу «Євробачення – 2014»

Cьогодні у Данії стартує Євробачення 2014 року

Фестиваль БулькФест збирається для того, аби надути якомога більше бульбашок. Цьогоріч він охопив кілька вулиць Ужгорода.

БулькФест проводять щорічно. Суть фестивалю полягає у тому, що городяни збирають імпровізований флешмоб, запрошуючи всіх бажаючих надути якомога більше мильних бульбашок.

Учасники флешмобу прямують кількома центральними вулицями міста і поширюють позитивний настрій. Вв такий спосіб організатори дійства кожної весни намагаються подарувати всім мешканцям Ужгорода якомога більше натхнення та яскравих фарб у житті.

Цього року початок проведення фестивалю призначили на 10 ранку на розі вулиці Корзо і Волошина. Учасники флешмобу яскравою ходою пройшли кількома вулицями міста. Спочатку вони попрямували до лінгвістичної гімназії через Набережну.

Кінцевою точкою урочистої ходи стала центральна площа Ужгорода, що має назву Театральна.

Мешканці столиці Закарпаття вважається непоганим приводом повеселитися та отримати хороший настрій. Більше світлин зі свята можна буде побачити на сайті Заголовок кореспондента якого провели фото репортаж з місця проведення флешмобу.

Варто зауважити, що у заході загалом взяло участь декілька десятків молодих людей, але також до ходи долучалися і дорослі, які з радістю надували бульбашки.

Exit mobile version