Колона – Cайт громадської журналістики

В Ужгороді мати двох дітей вистрибнула з 9 поверху

На Львівщині зріс показник будівництва житла

Сьогодні вдень мати двох дітей з Ужгорода стрибнула з вікна своєї квартири. Вона померла на місці, версія поліції – самогубство.

Мати двох дітей, які залишилися сиротами, проживала по вулиці Можайського, 18. Чоловік, з яким вона проживала, наразі знаходиться на заробітках.

Правоохоронці наразі допитують свідків, які бачили або могли бачити трагедію. Також поліція намагається з’ясувати у сусідів жінки, що могло її спонукати стрибнути з вікна.

Жінка, якій було 43 роки, мала двох дітей: одному – 7, а іншому – 9 років. Наразі поліція не знайшла жодних доказів того, що це могло бути вбивство.

Про розслідування трагедії повідомила Ганна Дан, інспектор поліції Ужгорода. Для одного із місцевих каналів вона розповіла, що в правоохоронні органи повідомлення про подію надійшло близько першої години дня. Полісмени, прибувши на місце, змогли лише ідентифікувати особу жінки. Рятувати її не було сенсу, оскільки вона вже була мертвою.

Подібна трагедія в Ужгороді сталася у вересні минулого року. Тоді жінка, яка стрибнула з п’ятого поверху, перед стрибком випила багато алкоголю.

Exit mobile version